Jarkuzo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Elo wszystkim :lol: posiadam dwie nagrywarki, CD i DVD, gdy w napędzie DVD umieszczam pustą płytę DVD-R autoodtwarzanie nie następuje, więc chciałem odtworzyć płytę ręcznie wchodząc poprzez ,,mój komputer'' ale wyskoczył błąd: F:\ nie jest dostępny. Nieporawna funkcja. Wszystkie inne płyty są odtwarzanie poprawnie oprócz tych pustych, z drugim napędem (CD) nie mam problemów. Proszę o radę co mam zrobić, abym mógł ,,wejść'' w pustą płytę bo chciałbym nagrać jakieś filesy. Z góry thx i pzdr B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 W jakim celu chcesz wchodzić na pustą płytę, skoro nic tam nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ściągaj i nagrywaj filesy jakie chcesz: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...rXP+4.0.024.438 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroo94 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nagrałem pliki programem Ashampoo Burning Studio 5, temat można zamknąć :rolleyes: . Sorry ale pomyliłem wcześniej konta i napisałem z innego co go już nie używam nowy temat, więc Jaroo94 to ta sama osoba co Jarkuzo :wink: pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...