C3Z4R Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam niedawno zakupilem komputer hp paviliona dv7 core 2 duo 2.26 4gb ram gf9600gt i mialem na nim zainstalowana viste tylko ze jezeli otwieram rozne programy czy cos to co jakis czas sie zawiesza i muli. Pierwszy raz mam doczynienia z vista i nie wiem czemu tak sie dzieje:/ chociaz zauwazylem ze jest wlaczon az 80 procesow i nawet jak nic nie robie to zuzycie procka nie spada ponizej 30% i ramu tez;/ nie wiem co by tu robic prosze o mala pomoc=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) wyłącz kontrolę konta użytkownika i zainstaluj SP1 Edytowane 13 Stycznia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Bo pewnie masz zainstalowanych mnóstwo śmieci, jak to defaultowo bywa. Zainstaluj OS jescze raz. /BTW. Oczy ci wyłupali, że nie zauważyłeś przyklejonego tematu o W.V ? Edytowane 13 Stycznia 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3Z4R Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 tak myslalem ze mam smieci duzo ale mam pierwszy raz doczynienia z vista i to jeszcze angielska wersja i nic narazie nie lapie a jak mam przeinstalowac to OS? a sp1 mam juz zainstalowanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Sprobuj takze kliknac w ikonke baterii w Tray'u i wybrac "Wysoka Wydajnosc". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...