Pablo Hudinii Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mam pytanie: Zjarała mi się grafa GF 9600 GT od Galaxy miałem tam pastę termo przewodzącą Arctic silver 5 muszę ją teraz zetrzeć i posmarować czymś bliżej przypominającym oryginalną pastę Galaxy- bo nie chcę żeby mi odrzucili gwarancje przez pastę. Pasta którą stosuje Amd przy boxowym chłodzeniu jest bliższa oryginalnej galaxy tylko czy ona przewodzi prąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 a co to za różnica? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Była plomba na śrubkach od chłodzenia GPU ? (wątpie że była). Jeśli NIE było to powinni uznać gwarę. Jeśli była i ją zerwałeś to masz po karcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Hudinii Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Różnica spora bo jądro było lekko zapaćkane oryginalną pastą i nachodziła ona na ciupeńkie tranzystorki koło jądra karty. I w sumie w tym miejscu nie czyściłem starej pasty teraz tą z AMD zasmarowałem delikatnie jądro i jak by faktycznie pasta przewodziła prąd to różnie mogło by być plomby nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...