Gość piotrAthlonXp Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 witam, od kilku dni mam viste, zauwazylem ze komputer nie pamieta od jakiegos czasu ustawien, zapisanych stanow gry lub hasel w przegladarce. dodam jeszcze ze podczas wlaczania kompa wyskakuja po kolei 2 czrne ekrany na ktorych cos pisze ale szybko znikaja dlatego nie wiem co, na piierwszym zdazylem przeczytac FAILURE czy jakos tak , a na drugim MS_DOS LOADING, potem wlacza sie system zaczelo sie tak dziac odkod wymienialem wentylator na procu, chociaz nie wiem czy to ma jakis zwiazek moj konfig athlon 5200+ x2 m2a-vm 2x1gb ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiak Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nie jestem pewien ale morze masz złe zamontowany wentylator albo źle podłączone zasilanie/kabel PIN3/4. Albo na biosie weź ustawienie : DEFAULT. Chyba że podkręcałeś procka to mu zwiększ napięcie rdzenia. Mam nadzieje ze choć trochę pomogłem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 procka podkrecalem tez z 2,7 do 2,9 i myslisz ze musialbym napiecie zwiekszyc? teraz mam 1,37 bodajze wiec na 1,4 zmienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 przede wszystkim wróc sobie do normalnych ustawien, i sprawdz czy dalej bedzie sie tak dzialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...