Skocz do zawartości
ABI-FOX

Call Of Juarez: Więzy Krwi

Rekomendowane odpowiedzi

Są tacy, co już grali - http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=5652&STR=1 - i mimo dużego entuzjjazmu napisali, że gra jest całkowicie liniowa i sprowadza się do trywialnej strzelanki. Czyli żadnej pomysłowości i polotu, a jedynie duża dawaka strzelania do wszystkiego co się rusza (jakież to oryginalne i twórcze - bravo Techaland). Do tego dojdą jeszcze horrendalne wymagania sprzętowe.

Ja raczej podziękuje. Czekam na nowego S.T.A.L.K.E.R.A. :wink:

To samo było w jedynce, ale mi to nie przeszkadzało, gra była bardzo fajna, w dwójkę na pewno zagram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

Są tacy, co już grali - http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=5652&STR=1 - i mimo dużego entuzjjazmu napisali, że gra jest całkowicie liniowa i sprowadza się do trywialnej strzelanki. Czyli żadnej pomysłowości i polotu, a jedynie duża dawaka strzelania do wszystkiego co się rusza (jakież to oryginalne i twórcze - bravo Techaland). Do tego dojdą jeszcze horrendalne wymagania sprzętowe.

Ja raczej podziękuje. Czekam na nowego S.T.A.L.K.E.R.A. :wink:

a co, czekales na GTA na dzikim zachodzie ? :rolleyes: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o zawiera Edycja kolekcjonerska:

- Drewniane pudełko, wyścielone wełną drewnianą

- Gra Call of Juarez: Więzy Krwi

- Gra Call of Juarez - pierwsza część z 2006 roku

- Zapalniczka naftowa Call of Juarez: Więzy Krwi

- Piersiówka ze stali nierdzewnej Call of Juarez: Więzy Krwi

- Plakat - "Drzewko broni" z opisami wszystkich rodzajów broni

- Bawełniana koszulka Call of Juarez: Więzy Krwi

- Kapelusz Call of Juarez: Więzy Krwi

- Instrukcja Call of Juarez: Więzy Krwi

- Specjalny kod aktywujący postacie, profesje i rodzaje broni

- Płyta CD Audio z soundtrackiem Call of Juarez: Więzy Krwi

- Płyta Bonus DVD z materiałami exclusive Call of Juarez: Więzy Krwi

Ruszył preorder

http://www.wirtualnypunkt.pl/call_of_juare...r,57,2713.html#

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Tutaj macie zdjęcie i opis zawartości edycji kolekcjonerskiej.

Dołączona grafika

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak piersiówka bedzie wypełniona magiczną wodą kupuje w ciemno ;].

Chciałeś powiedzieć wodą ognistą, albo perfumami (whiskey) ;) No faktycznie na pierwszy rzut oka nie wygląda to tak źle. Chociaż dokładać prawie drugie razy tyle to też szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Jak masz dziaciaka to kupujesz. Sobie bierzesz zapalniczke i piersiówkę a dzieciak niech sobie gra ubrany w koszulkę i kapelusz ^ ^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz dziaciaka to kupujesz. Sobie bierzesz zapalniczke i piersiówkę a dzieciak niech sobie gra ubrany w koszulkę i kapelusz ^ ^

Jak masz dzieciaka to raczej nie powinno mu się kupować gier które są dozwolone od lat 18 ewentualnie 16+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak silnik jest bardzo uzależniony od CPU o czym sam się przekonałem. Powiem tak przesiadka z x1950 PRO na 8800GT na tym samy procku (moim poprzednim jaki miałem E2180) nie dala mi zbytniej poprawy wydajności w miejscach, gdzie ten FPS spadał najbardziej. Dopiero po zmianie procesora na E8400 różnica były spora. Tam gdzie FPS spadal poniżej 30 mam teraz z 60-70. Co do Więzów Krwi to jednak jako takie demko by się przydało. Chociażby zobaczyć jak to wygląda i jak się gra samemu, a nie tylko na trailerach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci co mieli kupic orginala , kupia .

Swoja droga mozna zabezpieczyc gre tak ze spiracenie zajmie 1-2 miesiace ( w tym czasie sprzedaz x2 )

przyklad najnowszy Riddick , ciekawe ile wydali na to zabezpieczenie .

Co do samej gry najbardzie dobija mnie liniowa fabula

bynajmniej tak opisuja gre ludzie ktorzy ja testowali :/

przydalo by sie troche wiecej swobody i mozliwosc przechodzenia leveli na kilka sposobow

cos jak w Stalkerze czy E.S Oblivionie ale widac na takie cos panowie z Techlandu nie mieli sil i czasu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiedziałem się od przedstawiciela Techlandu, że mają oni otworzyć swój własny sklep - na zasadzie działania Steam czy Direct2Drive.

No i dobrze kombinuja , nie dadza zarobic posrednika , tym samym zyski +30% easy

tylko niech za te extra dutki pocisna kiedys jakiegos wielkiego hiciora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi