Gość MaRuH Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Są tacy, co już grali - http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=5652&STR=1 - i mimo dużego entuzjjazmu napisali, że gra jest całkowicie liniowa i sprowadza się do trywialnej strzelanki. Czyli żadnej pomysłowości i polotu, a jedynie duża dawaka strzelania do wszystkiego co się rusza (jakież to oryginalne i twórcze - bravo Techaland). Do tego dojdą jeszcze horrendalne wymagania sprzętowe. Ja raczej podziękuje. Czekam na nowego S.T.A.L.K.E.R.A. :wink: To samo było w jedynce, ale mi to nie przeszkadzało, gra była bardzo fajna, w dwójkę na pewno zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 jeżeli ma być do bólu liniowa ale świetnie wykonana to z przyjemnością zagram, tak jak w jedynkę. Premiera we wrześniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 W czerwcu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invens Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Pozwole sobię zaprosić na forum o Call of Juarez, żeby podyskutować o tej grze. http://www.callofjuarez.com.pl/ Zapraszam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Są tacy, co już grali - http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=5652&STR=1 - i mimo dużego entuzjjazmu napisali, że gra jest całkowicie liniowa i sprowadza się do trywialnej strzelanki. Czyli żadnej pomysłowości i polotu, a jedynie duża dawaka strzelania do wszystkiego co się rusza (jakież to oryginalne i twórcze - bravo Techaland). Do tego dojdą jeszcze horrendalne wymagania sprzętowe. Ja raczej podziękuje. Czekam na nowego S.T.A.L.K.E.R.A. :wink: a co, czekales na GTA na dzikim zachodzie ? :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Beta test: http://www.gram.pl/art_9wveGu7_Call_of_Jua...e_wrazenia.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Gameplay z komentarzem Jeff Gerstman i Brad Shoemaker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 o zawiera Edycja kolekcjonerska: - Drewniane pudełko, wyścielone wełną drewnianą - Gra Call of Juarez: Więzy Krwi - Gra Call of Juarez - pierwsza część z 2006 roku - Zapalniczka naftowa Call of Juarez: Więzy Krwi - Piersiówka ze stali nierdzewnej Call of Juarez: Więzy Krwi - Plakat - "Drzewko broni" z opisami wszystkich rodzajów broni - Bawełniana koszulka Call of Juarez: Więzy Krwi - Kapelusz Call of Juarez: Więzy Krwi - Instrukcja Call of Juarez: Więzy Krwi - Specjalny kod aktywujący postacie, profesje i rodzaje broni - Płyta CD Audio z soundtrackiem Call of Juarez: Więzy Krwi - Płyta Bonus DVD z materiałami exclusive Call of Juarez: Więzy Krwi Ruszył preorder http://www.wirtualnypunkt.pl/call_of_juare...r,57,2713.html# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Domyślam się, że całe te dodatki jak piersiówka i zapalniczka naftowa to najtańsze barachło tylko by podbić cenę. Reszta też dla mnie jest zbędna. Czekam na wersję PL w zwykłym wydaniu i kupuje bez wahania ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 jak za 160 zł to wydaje się to być uczciwa cena vs zawartość mogli by rzucić tylko wizualizacje bo rzeczywiście zarówno zapalniczka jak i piersiówka mogą być jednym wielkim G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) Tutaj macie zdjęcie i opis zawartości edycji kolekcjonerskiej. Edytowane 30 Maja 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 w sumie nie wygląda to źle, tylko kapelusz do mnie nie przemawia :D Chociaż i tak pewnie nie kupię EK, o ile w ogóle kupie CoJ, dużo będzie zależało od Waszych opinii ;) W poprzednią nie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Jak piersiówka bedzie wypełniona magiczną wodą kupuje w ciemno ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Jak piersiówka bedzie wypełniona magiczną wodą kupuje w ciemno ;]. Chciałeś powiedzieć wodą ognistą, albo perfumami (whiskey) ;) No faktycznie na pierwszy rzut oka nie wygląda to tak źle. Chociaż dokładać prawie drugie razy tyle to też szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 a colta nie dadzą , <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Jak masz dziaciaka to kupujesz. Sobie bierzesz zapalniczke i piersiówkę a dzieciak niech sobie gra ubrany w koszulkę i kapelusz ^ ^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Jak masz dziaciaka to kupujesz. Sobie bierzesz zapalniczke i piersiówkę a dzieciak niech sobie gra ubrany w koszulkę i kapelusz ^ ^Jak masz dzieciaka to raczej nie powinno mu się kupować gier które są dozwolone od lat 18 ewentualnie 16+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kiedy ta premiera ?? Ponoc miala byc w czerwcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Początek lipca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 3-ci dokładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 A czy jakieś demko bedzie?wiadomo coś na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 30 czerwca wychodzi w usa ? Demo by sie przydało - głównie chodzi mi o sprawdzenie optymalizacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Będzie chulać dobrze , gierka ostro gniecie cpu jak poprzednia część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Tak silnik jest bardzo uzależniony od CPU o czym sam się przekonałem. Powiem tak przesiadka z x1950 PRO na 8800GT na tym samy procku (moim poprzednim jaki miałem E2180) nie dala mi zbytniej poprawy wydajności w miejscach, gdzie ten FPS spadał najbardziej. Dopiero po zmianie procesora na E8400 różnica były spora. Tam gdzie FPS spadal poniżej 30 mam teraz z 60-70. Co do Więzów Krwi to jednak jako takie demko by się przydało. Chociażby zobaczyć jak to wygląda i jak się gra samemu, a nie tylko na trailerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja z niecierpliwością czekam na demko :D jestem ciekawy jak to będzie chodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Call of Juarez: Bound in Blood Multiplayer Modes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Niestety, ale gra już ponoć wyciekłą na X360 i ponoć PC. Szkoda mi chłopaków z Techlandu. Z zamówieniem jednak się wstrzymuje, bo pierwsze wzmianki grających mówią, że gra ponoć słaba. Przydało by się jednak to demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ci co mieli kupic orginala , kupia . Swoja droga mozna zabezpieczyc gre tak ze spiracenie zajmie 1-2 miesiace ( w tym czasie sprzedaz x2 ) przyklad najnowszy Riddick , ciekawe ile wydali na to zabezpieczenie . Co do samej gry najbardzie dobija mnie liniowa fabula bynajmniej tak opisuja gre ludzie ktorzy ja testowali :/ przydalo by sie troche wiecej swobody i mozliwosc przechodzenia leveli na kilka sposobow cos jak w Stalkerze czy E.S Oblivionie ale widac na takie cos panowie z Techlandu nie mieli sil i czasu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Dowiedziałem się od przedstawiciela Techlandu, że mają oni otworzyć swój własny sklep - na zasadzie działania Steam czy Direct2Drive. Nie będzie dema CoJ2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Dowiedziałem się od przedstawiciela Techlandu, że mają oni otworzyć swój własny sklep - na zasadzie działania Steam czy Direct2Drive. No i dobrze kombinuja , nie dadza zarobic posrednika , tym samym zyski +30% easy tylko niech za te extra dutki pocisna kiedys jakiegos wielkiego hiciora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...