stranded Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Questy poboczne są fajne, z tego co widzę tam na ogłoszeniu będę musiał obronić pociąg przed indianami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie pociąg a tory ;) Więc lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 (edytowane) Też z początku myślałem, że będziemy skakać po wagonach w ruchu. Łudziłem się ;) Edytowane 4 Lipca 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 to będzie w części 3ciej ;) Właśnie skończyłem grę, te ostatnie 3 akty nie zmieniły mojej opinii 9/10 się należy ; licznik wskazał 7 g 54 min ale jak również pisałem jest to zaniżone i powinno być ok 10 godzin gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Ehhhh po co mi mówili ;( ale nic jutro to ogarnę, a w pierwszej części była akcja na pociągu i to nie jedna. W ogóle w jedynkę grałem 48 godzin całość jak dobrze pamiętam, a teraz co? Przy graniu trochę na siłę wychodzi max 10 godzin (przynajmniej wy tu tak mówicie). Tak czy siak może i krótkie ale i dobre, dla mnie spokojnie 9/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) Na temat singla już sporo jest napisane, więc tylko potwierdzę - jest bardzo dobry. Grałem 7h (licznikowo) jednak jak sam Techland przyznał, licznik nie działa jak należy. Wystarczy wgrać load i już nie liczy do końca danego etapu itd. Tym samym gra zajęła mi jakieś 12h. Wystarczy w zupełności, tym bardziej, że teraz zamierzam ją skończyć jako Ray. Do trybu multi byłem negatywnie nastawiony (głównie po filmikach), jednak pograłem dziś parę godzin i no jest bardzo fajnie. Oczywiście brak dedyków skutkuje lagami i częstym rozłączaniem, ale jest szansa, że to się wkrótce zmieni. Rozgrywka ma niewątpliwie swój urok (jest wolniejsza niż ostatnie hity). Jak za pierwszym razem nie wejdzie "head" to często nie ma już okazji by się poprawić:-) Generalnie jest to super odskocznia od Coda, TF2, BF2, a czy coś więcej? To się okaże. Za te 89-99 zł zdecydowanie polecam. Edytowane 5 Lipca 2009 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 nie grałem, ale we wrocławskim empiku w renomie była premiera i był tam oczywiście techland. później grali właśnie w multi z redakcją cd-action, jak dla mnie wyglądało to bardzo ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 A mnie tam nie było... No cóż co do MP to pograłem chwile, ale pingi bywaja masakryczne, więc szybko dałem sobie spokój dopóki nie powstaną jakieś dedykowane porządne serwery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Tak mi się to podobało, że aż wrzuciłem na tube: http://www.youtube.com/watch?v=lwGxctcs7DQ&fmt=22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Tak mi się to podobało, że aż wrzuciłem na tube: http://www.youtube.com/watch?v=lwGxctcs7DQ&fmt=22 Ten spływ był extra, bardzo efekciarski, podobała mi się spływająca woda po ekranie :razz:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Fajny efekt jak w Crysisie, tylko chyba nie do końca tutaj pasuje. Tam mieliśmy zasłoniętą twarz, a w tej grze chyba nie bardzo. Patrząc że w tym filmiku widok jest chyba FPP a nie z kamery, to mogli trochę inaczej to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Gra skończona, w sumie przejście zajęło mi wg licznika w grze 6 godzin ale tak jak już ktoś pisał gra zaniża trochę czasy bo grałem z 9-10 godzin na oko, nie robiłem misji pobocznych. Gra bardzo dobra, teraz spokojnie mogę dać 8.5/10. Po więzach krwi warto wrócić do części pierwszej COJ'a, w niej mamy wydarzenia kilkanaście lat po tym co działo się w więzach krwi. Edytowane 7 Lipca 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 W kwestii spływu: zupełnie brak realizmu. Po tylu uderzeniach canoe w skały wióra by tylko zostały i Ray w końcu by się umył, tak powinno być :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hej1988 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Panowie, proszę używajcie spoilerów ;) Co do gry... Rewelacja :) Grafika, optymalizacja, fabuła, tempo... wszystko mi się podoba, jedynie muzyka czasami nie pasuje :( Spokojnie mogę dać tej grze 9/10. Polacy nie gęsi Coj-a mają :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Mi też sie podoba bardzo. Dam wiekszą recke od siebie później ale czekam na dedykowane serwery. Mam nadzieje ze gra sie też dobrze sprzeda bo moim zdaniem warta jest tych 90zł/26funtów/45$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Fajny efekt jak w Crysisie, tylko chyba nie do końca tutaj pasuje. Tam mieliśmy zasłoniętą twarz, a w tej grze chyba nie bardzo. Patrząc że w tym filmiku widok jest chyba FPP a nie z kamery, to mogli trochę inaczej to zrobić. Czyli jak?! Narzekanie i narzekanie to nie tak to siak... Czekam na grę pod patronatem Harrego Lioyda! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Gra jest ponoc krotka , prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Gra jest ponoc krotka , prawda to?Cała strona jest o tym, wystarczy "spojrzeć" w górę... SP jest krótkie ale nie aż tak jak na to licznik wskazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Czyli jak?! Narzekanie i narzekanie to nie tak to siak... Czekam na grę pod patronatem Harrego Lioyda! :mur:Jakie znowu narzekanie? Nie wolno mi już nic skomentować? Powinienem był napisać "hip siup super duper full wypas efekt jak na polską produckję"? Piszę co myślę i tyle, napisałem przecież że fajny efekt, ale wg mnie nie pasuje. Koniec kropka. Jak już bym miał narzekać to jak zwykle na depth of field. Pełna widoczność to była zawsze przewaga nad obiektywem/ludzkim okiem, a z jakiegoś powodu dąży się do realizmu w tej kwestii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hej1988 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Jakich kombinacji broni używacie, ja póki co Świetny ranger + Świetny Volcano ;) Edytowane 7 Lipca 2009 przez hej1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 2 x Volcano u Ray'a i potem mamy spokojnie czas żeby je ponownie naładować. Jednak najlepiej wygląda Ranger, lepiej niż pozostałe colty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Muszę przyznać, że Ray z 2 złotymi rewolwerami robi miazgę z wroga - prawie jak automat. Autoaiming sporo pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hej1988 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Muszę przyznać, że Ray z 2 złotymi rewolwerami robi miazgę z wroga - prawie jak automat. Autoaiming sporo pomaga.Mi ten Autoaim przeszkadza zazwyczaj, ale bywają momenty, że się przydaje ;) A coś o Thomasie... mało ludzi ogólnie o nim pisze, mniej lubiana postać chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Rayem przechodziłem pierwszy raz na średnim poziomie, a Thomasem na trudnym. Aim czasem się przydawał. Ray nie jest dość dobry na dłuższym dystanse. Grając Thomasem zaliczyłem znacznie więcej headów, a z Rayem bywało trudniej już na średnim poziomie. Edytowane 7 Lipca 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardo Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 jakies dane odnosnie sprzedanych kopi? (nie interesuje mnie polski rynek) czy ta gra znajduje sie na jakies liscie naj,,,, sprzedanych tytulow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hej1988 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 @Bardo Myślę, że to chociaż trochę zaspokoi Twoją ciekawość : http://www.gameplay.co.uk/ http://www.play.com/Games/PlayStation3/6-/RegionHome.html 6 miejsce na liście Bestsellerów w Uk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Nie dziwota - Polacy i Czesi najlepsi światowi programiści. Wydawców tylko brak, ale jak coś pięknego się urodzi to i wydawca się znajdzie. UbiSoft zawsze podpina się pod co lepsze produkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) A ja właśnie nie grałem ani razu (no ostatnio bo jestem prawie na końcu gierki i tam trzeba nim grać raz chyba) Ray'em, ciągle grałem Thomasem. Nie chciałem grać Ray'em, bo po prostu w jedynce się nim grało ;) Własnie skończyłem, co prawda licznik w grze pokazuje 6h 32min ale nie mam pojęcia czemu to tak liczy, ja w to przegrałem minimum 15 godzin, zrobiłem wszystkie poboczne. Edytowane 8 Lipca 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Gra ukończona. 3 dni, w każdym jedna sesyjka po ok. 3 godzinki. Licznik w grze wskazuje niecałe 7 godzin. XFire wskazał poprawnie 8 godzin. ;) Wykonałem wszystkie questy poboczne. Grafika jest ładna, fabuła rozbudowana. Przyjemnie się grało, bugów nie zauważyłem. Końcówka była dla mnie... Troszkę przegięta. :D W każdym razie robi wrażenie. Bardzo ciężko dać mi ocenę, w grze czegoś jeszcze mi brakowało... Może jeszcze z 1, bądź 2 elementy typu pojedynki rewolwerowe. Zawsze gra byłaby pełniejsza, a jednak w tej grze dało się odczuć znudzenie ciągłym strzelaniem(Podkradać się miałem okazję 2 razy!) do ruchomych celów(Na ogół nic innego nie przykuwało mojej uwagi). Daję w pełni zasłużone 7,5/10! + Grafika, + Dobrze oddany klimat Dzikiego Zachodu, + Współpraca bohaterów, + Ogólnie fabuła. - Zbyt krótka, - Troszkę zbyt mało urozmaicona, - Strzelanie do wrogów ukrytych za skrzynkami niekiedy robiło się nużące. Warto zagrać! Edytowane 10 Lipca 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Gra ukończona. 3 dni, w każdym jedna sesyjka po ok. 3 godzinki. Licznik w grze wskazuje niecałe 7 godzin. XFire wskazał poprawnie 8 godzin. ;) Wykonałem wszystkie questy poboczne. Grafika jest ładna, fabuła rozbudowana. Przyjemnie się grało, bugów nie zauważyłem. Końcówka była dla mnie... Troszkę przegięta. :D W każdym razie robi wrażenie. Bardzo ciężko dać mi ocenę, w grze czegoś jeszcze mi brakowało... Może jeszcze z 1, bądź 2 elementy typu pojedynki rewolwerowe. Zawsze gra byłaby pełniejsza, a jednak w tej grze dało się odczuć znudzenie ciągłym strzelaniem(Podkradać się miałem okazję 2 razy!) do ruchomych celów(Na ogół nic innego nie przykuwało mojej uwagi). Daję w pełni zasłużone 7,5/10! + Grafika, + Dobrze oddany klimat Dzikiego Zachodu, + Współpraca bohaterów, + Ogólnie fabuła. - Zbyt krótka, - Troszkę zbyt mało urozmaicona, - Strzelanie do wrogów ukrytych za skrzynkami niekiedy robiło się nużące. Warto zagrać! Trochę za niska ta ocena imo, a dałbym dokładnie takie same plusy i minusy w grze jak Ty :> Dla mnie 9/10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...