Jake79 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Mi się tonie spodobało. Gra jest straszliwie odtwówrcza. Takie strzelanki są robione od wielu lat. Zero polotu. Znać silne wpływy ze strony Call of Duty. Jedynka też nie była nadzwyczajna ale w swoim czasie robiła lepsze wrażenie. Grafika nie jest niczym rewelacyjnym. Na narrację i logikę wydarzeń spuśćmy zasłony miłosierdzia...to w końcu gra na rynek zachodni :wink: . Wkurza to, że twórcy poszli w stronę najzwyklejszej strzelanki...mogły być tak wspaniale...a wyszła zupełna i definitywna sztampusia :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daishi08 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Witam Straciłem swoje savy. Byłem w miejscu , gdzie schodziłem w dół z kanionu. Czy mógłby ktoś podesłać mi swoje saves? Pozdrawiam Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Na narrację ... a tu sie przyczepie, narracja byla swietna, akcent bardzo dobry i trzymal klimat. Fabula byla typowo westernowa, oprocz paru glupich momentow jak np. ucieczka dylizansem 3 braci z 2 konmi..a potem scena jak kazdy na swoim jedzie :P Swietna strzelanka, szkoda ze liniowa - tu mi sie bardziej Gun podobal. Natomiast sama walka zacna (choc mi sie duzo lepiej Thomasem gralo, te 2 rewolwery jakos dziwnie mi sie strzelalo), szczegolnie motyw z kryciem i efekt zwolnienia u Thomasa z odciaganiem kurkow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...