Estwalk Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Potrzebuje zasiłki z zapasem mocy. Będzie docelowo na Intel I7 i GTX 295 na początku 4 giga ramu (pozniej 8 ) 4 dyski 500 GB + reszta. I teraz tak, moge kupić: NOX Urano 700W za 300,- OCZ StealthXStream 700W SLI za 339,- OCZ GameXStream 700W SLI za 349,- LC Power Arkangel 850W za 409,- Tak jak pisałem, chce zapas mocy i nie wiem czy te 700W mi go zapewnią. A zapas potrzebny mi poto, bo nigdy nie wiadomo, czy nagle mi sie nie zechce jakiegoś SLI zamotnować, a wtedy... może być mało. Pytanie również mam - czym różni się OCZ StealthXStream od GameXStrem? jakaś znacząca różnica? Raczej wszystkie te firmy są renomowane, więc skłaniałbym się ku tym wyborom, chyba, że ktoś sądzi inaczej lub znajdzie coś lepszego... Edytowane 14 Stycznia 2009 przez Estwalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Enermax Infinity 650W Ten zasilacz to perełka... Jak się zainteresujesz, to się dowiesz, dlaczego. I też się rozpisywać nie będę, ale Twoje gtx295 to samo w sobie "wyzwanie", a nawet jak ktoś teraz myśli, że z tego typu karty za jakiś czas zrobi SLI/CF zależnie od firmy... Ja mógłbym się nawet założyć, że i tak z tego zrezygnuje... A ten zasilacz ma mocy aż nadto. I ma oczywiście sporo innych zalet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ja bym dołożył do Enermaxa albo Dark Powera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...