Skocz do zawartości
diolek

co sie stalo??????!!

Rekomendowane odpowiedzi

niewiem co sie dzieje , moj 1,7xp tak jak zawsze chodzil na 2,4xp

a tu nagle mi zwiechy sie robic zaczely , no to wchodze dio biosu a tam 45 stopni mysle co jest

reset ustawilem procek default i wlaczam i znowu to samo 45 stopni

mysle moze sie culer zwalil to biegrne do sklepu kupic nowy

zakladam wchodze do biosu a tu w ciagu moze 20sekund temp w bisoe skacze z 31 do 45 i caly czas na tylu jest , nic sie nieda przekrecic bo zwis , reset

co sie stalo???

pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez dzis bylem w szoku procek krecony jak w podpisie vcore (1.65 albatronowe -0.02 czyli 1.63) zamiast normalnych 45C w full load nagle mi sie zrobilo 49. Mysle ze wszystko w normie oprocz tych zwisoow ... (dalej zwisy masz ? jak bardzo masz @ procek itd itp)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam co chwile resety i zwichy , tmp niespada ponizej 38 cobym nierobil , a na rdzeniu zauwazylem lekkie ukruszenie czy to moze byc przyczyna?

Damm wlasnie zobaczylem twojego posta ... . To bardzo mozliwe czasem pokruszony procek moze sie bardziej grzac ale czy napewno ? sam z siebie sie pokruszyl ? Pisales ze z dnia na dzien samo sie zrobilo a dopiero pozniej zmieniles coolera wiecej info :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co wy wiecie o gotowaniu ;) ja mam normalnie 52-54 stopnie a 'at work' 59-60 ;) a w cpuidle 36 ;) no ale cos mi sie kaszani i jak cos zaczne robic to procek sie nie wlacza i jak chce cos zrobic to musze turn off cpuidle ;]]]]] lajw is (too) brutal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem identyczne boje tylko z duronem 1100 - normalnie chodził sobie na 1200 (9x133) i miałok 40 C aż raz po transporcie kompa - temp 60 C i ani drgie - idle czy stress - to samo (+- 1 C) - ukruszył się bidulek i teraz tak ma - 5 sekund od startu - temp=60 C i nie ma zmiłuj ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...