diolek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 niewiem co sie dzieje , moj 1,7xp tak jak zawsze chodzil na 2,4xp a tu nagle mi zwiechy sie robic zaczely , no to wchodze dio biosu a tam 45 stopni mysle co jest reset ustawilem procek default i wlaczam i znowu to samo 45 stopni mysle moze sie culer zwalil to biegrne do sklepu kupic nowy zakladam wchodze do biosu a tu w ciagu moze 20sekund temp w bisoe skacze z 31 do 45 i caly czas na tylu jest , nic sie nieda przekrecic bo zwis , reset co sie stalo??? pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Na moje oko czujnik temperatury szwankuje , niema sie czym przejmować u mnie też zaczoł szfankować pokazuje mi temp. 23c . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 lato przyszlo i wyzsza temp powietrza i cooler gorzej oddaje cieplo i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jaka macie tmp procka w stresie , bo po godzinach potu jakos mi sie udalo zrobic i w stresie mam 43-45 to wporzo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 strasznie dużo. przy 45 stopniach proc ci sie może spalić :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 strasznie dużo. przy 45 stopniach proc ci sie może spalić :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 HEHE JAK ja katowalem procka to doszedlem do 71 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jaka macie tmp procka w stresie , bo po godzinach potu jakos mi sie udalo zrobic i w stresie mam 43-45 to wporzo? niektorzy marza o takiej temp. w idle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 mam co chwile resety i zwichy , tmp niespada ponizej 38 cobym nierobil , a na rdzeniu zauwazylem lekkie ukruszenie czy to moze byc przyczyna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja tez dzis bylem w szoku procek krecony jak w podpisie vcore (1.65 albatronowe -0.02 czyli 1.63) zamiast normalnych 45C w full load nagle mi sie zrobilo 49. Mysle ze wszystko w normie oprocz tych zwisoow ... (dalej zwisy masz ? jak bardzo masz @ procek itd itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 mam co chwile resety i zwichy , tmp niespada ponizej 38 cobym nierobil , a na rdzeniu zauwazylem lekkie ukruszenie czy to moze byc przyczyna?Damm wlasnie zobaczylem twojego posta ... . To bardzo mozliwe czasem pokruszony procek moze sie bardziej grzac ale czy napewno ? sam z siebie sie pokruszyl ? Pisales ze z dnia na dzien samo sie zrobilo a dopiero pozniej zmieniles coolera wiecej info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 i co wy wiecie o gotowaniu ;) ja mam normalnie 52-54 stopnie a 'at work' 59-60 ;) a w cpuidle 36 ;) no ale cos mi sie kaszani i jak cos zaczne robic to procek sie nie wlacza i jak chce cos zrobic to musze turn off cpuidle ;]]]]] lajw is (too) brutal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Miałem identyczne boje tylko z duronem 1100 - normalnie chodził sobie na 1200 (9x133) i miałok 40 C aż raz po transporcie kompa - temp 60 C i ani drgie - idle czy stress - to samo (+- 1 C) - ukruszył się bidulek i teraz tak ma - 5 sekund od startu - temp=60 C i nie ma zmiłuj .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ukruszony proc ;( to moze byc wina tego, ze ci sie wiesza :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 nom teraz nawet o 1900mhz moge pomazyc , stabilne to 1860max i to przy tmp 43stopnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...