PolandMET Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam Jakos malo cos sie o tych plytach mowi. Chce zmienic podzespoly w mojej modyfikacji. Podstawowe kryterium wyboru byla obecnosc resetu na plycie :D tak jak w przypadku plyt DFI. Jak sie nie ma obudowy to jest to bardzo przydatne. Najpierw myslalem ze wybiore DFI DFI LanParty DK X38- T2RB DFI LanParty DK P45-T3RS Plus DFI LanParty DK P45-T2RS Plus Asus P5Q-E Gigabyte GA-EP45T-DS3P Gigabyte GA-EP45-DS4 Ale potem wpadlem na Asusa no i na te Gigabyty. Chce tam wlozyc relatywnie silnego proca, 4GB ramu, no i narazie moja nieudana GF8800 GTS 512. Dobre sa te plyty ? Do OC ? wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) w podobnej cenie masz od gigusia ep45 ud3r/p ktore robia ~540 fsb, imo warto doplacic(ud3p-570 zl, ud3r 560zl) Edytowane 15 Stycznia 2009 przez w0jtass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 (edytowane) No ja wlasnie biore pod uwage tylko te z przyciskami resetu bo to jest bardzo wygodne. UD3P jest bardzo fajna ale nie ma resetu a jak sie mi komp zwiesi to jedynie bede mogl wylaczyc go na zasilaczu bez normalnej obudowy chyba ze beda mi zwisac jakies wylaczniki z pinow na plycie a to nie bedzie profesjonalnie wygladac :D Asus P5Q-E Asusa P5Q-Deluxe Gigabyte GA-EP45T-DS3P Gigabyte GA-EP45-DS4 Najbardziej mi pasuje DS3P bo ze zdjecia widze ze MOZE dalo by sie wyciagnac rurke z radiatora na mosfetach i zostawic go tam a cala reszte z mostkow wywalic. Choc Asusy tez sa fajne. Nie wiem ktore lepsze :D Edytowane 16 Stycznia 2009 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) Kto mi powie ile Gigabyte GA-EP45-DS4 posiada faz zasilania CPU ? Nigdzie doczytać nie mogę, a z wstępnych info podobno ma 6 (wolę się upewnić czy Quada wsadze z OC) :P Edytowane 11 Lutego 2009 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 6 faz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 a MSI P45 NEO2-FR ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 a MSI P45 NEO2-FR ?? sobie policz ;) na paluszkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 sobie policz ;) na paluszkach nie rozumiem Cię?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...