m4teuszek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam mam pytanko. Czy byl ktos tam w Warszawie na tej gieldzie komputerowej? Jak tak to mozecie mi powiedziec czy znajde tam wiekszosc czesci komputerowych itp? bo ze strony gieldy malo sie moge dowiedziec. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 To jest ta na tylach Stodoly w soboty i niedziele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 To jest ta na tylach Stodoly w soboty i niedziele? Jeśli chodzi o tę giełdę to tak, znajdziesz większość części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teuszek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) na Batorego. Procesor: intel Pentium Dual Core E5200 Płyta Główna: MSI P35 Neo-F Pamięć: A-Data DDR2 2x1024MB Extreme Edition VITESTA 800+MHz CL4 BOX Karta graficzna: MSI GeForce 9800GTX+ 512 mb Zasilacz: Pentagram Silent Force PSF 460-P12S 460W Monitor: LG 19" LCD W1952TQ-PF Chłodzenie: Auras Wave LPT-709 Obudowa: Tracer Mars czarno-srebrna sprzet taki kupuje. Juz wiem ze z zasilaczem moze byc problem i szukam zamiennika. Ale jak znajde wszystko tam to bedzie naprawde zajefajnie ;D Ale np czytalem ze kiedys to wlasnie bym tam mogl znalesc wiekszosc czesci a teraz to kiepsko coraz mniej stanowisk jest itp. Czy to prawda? Edytowane 15 Stycznia 2009 przez m4teuszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Prawda Chyba bardzie oplaca Ci sie pojechac na WGE - Warszawsa Gielde Elektroniczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teuszek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Moge i tam i tam pojechac. Ale kiedy jest czynna ta warszawska gielda elektroniczna? W sumie to najbardziej mi zalezy zeby znalesc to: Pentagram Silent Force PSF 460-P12S 460W Auras Wave LPT-709 Oczwiscie najlepiej jakby wszystko bylo ale watpie w to. Tych dwoch rzeczy nie ma na agito gdzie chcialem zamawiac reszte sprzetu jak cos. Edytowane 15 Stycznia 2009 przez m4teuszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 WGE mozez odwiedzac pon - piat 10-18 Niektore sklepy otwarte sa w soboty do 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Giełdy umierają, bo wcale nie jest taniej i asortyment mniejszy niż w sklepie. Kiedys to były czasy Wrocław stołówka polibudy i ludzie jak śledzie, a kolejka do wejscia na giełdę 500metra :). Edytowane 15 Stycznia 2009 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teuszek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Wlasnie sie dowiedzialem ze moj ojciec byl na WGE wczoraj i z tego co wypisalem znalazl tylko procesor i karte graficzna na dodatek drozsze o 80 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Giełdy umierają, bo wcale nie jest taniej i asortyment mniejszy niż w sklepie. Kiedys to były czasy Wrocław stołówka polibudy i ludzie jak śledzie, a kolejka do wejscia na giełdę 500metra :). Mnie to mówisz ? Ja tam stałem po dodatkowe 2 MB pamięci RAM, by mi DooM 2 nie skakał :lol: Pamiętam, że było wtedy z -20'C, a kolejka w okół całego budynku ;) Z rok temu tam byłem i pies ze złamaną nogą tam nie zaglądał. Na gorze jedno stoisko zaraz przy schodach, a reszta pusta. Teraz chyba już w ogóle to zlikwidowali i przenieśli się na Elektroniczną koło Dworca Świebodzkiego. Najbardziej to chyba tam ucierpieli piraci, bo nikt od nich nie kupował mając neostradę i sieć torrent ;) Inna przygodę to miałem jak próbowałem opchnąć dysk bad sectorami :D Młody wtedy byłem ;) Edytowane 15 Stycznia 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jak dla mnie Warszawska Giełda Elektroniczna ma zawyżone ceny a Gieła komputerowa jest droga, będąc tam pare razy nawet po ciach!łe, wracałem i kupowałem przez neta na allegro lub w zwykłym sklepie np znak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Prawda Chyba bardzie oplaca Ci sie pojechac na WGE - Warszawsa Gielde Elektroniczna Na WGE to ceny sa takie , ze komputronik przy nich to sklep rozdajacy sprzet za pol-darmo, ta przy stodole o niebo lepsza ale i tak taniej sciagnac sprzet z morel czy agito. A i powodzeniu w szukaniu czegokolwiek co choc ociupinke wykracza poza standart np. pamieci a-data , plyty biostara , bardziej wyszukane modele kart graficznych , coolery thermaltake itp. Edytowane 17 Stycznia 2009 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Niestety dobre czasy giełdy przeminęły i na tę chwilę to nie opłaca się tam jechać, zwłaszcza po rzeczy jak to określono w poście wyżej "wykraczające poza standard". Ale kiedyś to były czasy, specjalna wyprawa parę razy po abita nf7 i bartona 2500+, obchodzenie całej giełdy 5 razy mimo mrozu, i jak się wychodziło to ulotek miało się tyle, że na makulaturę można było zanieść :D . Na WGE można czasem wyrwać coś po okazyjnych cenach, raz kupowałem tam monitor (tzn. na allegro i okazało się, że do odbioru osobistego jest właśnie w jednym ze sklepów WGE, zaoszczędziłem wtedy 100zł) i raz pendrive (kosztował tyle co na allegro-jakoś, tak, w każdym razie taniej mi to wychodziło). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ano minely niestety. Sam tam czesci na jakies 7 kompow kupilem dla mnie i znajomych:) Ale teraz to tak jak pisalem post wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 pamietaj ze utrzymanie stoiska na wge\wgk + sklepu tez kosztuje.. wiadomo ze takie miejsca maja wyzsza marze na sprzet niz osoby ktore prowadza swoja dzialalnosc tylko poprzez allegro :) Czasy tanich gield komputerowych minely.. i co gorsze jest tam coraz drozej.. dlatego jezdze tam coraz rzadziej. Chyba ze msuze cos kupic na szybko i nie mam czasu czekac na przesylke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jest pare sklepow z WGE na Allegro (np. Terracom) i maja czasami jakies ciekawe rzeczy w ofercie. Ja tam jezdze juz tylko po ciach!lki, ktorych nie ma sensu kupowac na Allegro - plyty, tusz do drukarki itp. drobnostki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...