tobiasz15 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 słuchajcie jest oferta na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12037001 i mam pytanie czy sie to opłaca kupowac??? chce to oczywiście włożyć do kompa bo mam szybe a moje diody to troche słabo swiecą głupie pytanie ale czy to bedzie działać pod 12v??? to jest z wtyką pod zapaliczke or somthing ai mam pytanie czy wystarczy uciąć tą końcówke i te 2 kabelki co tam będa wsadzić do kabla od zasilacza a dokładniej do zółtej i czarnej dziurki?? dzięki za pomoc :wink: gg:4606222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 i jeszcze taki cuś znalazłem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12384170 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 8O 8O 8O 8O ten samochodowy jest zajebisty !! cena tez zajebista !! bierz - spokojnie podlaczysz go pod PSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ee co to jest PSU?? ja myslałem ze pod zasilacz to podłaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ee co to jest PSU?? ja myslałem ze pod zasilacz to podłaczyć :lol: :lol: PSU=Power Supply = zasilacz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 hehe teraz to kapuje ;-) thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a moze ktoś chce linka do neona ale 60cm??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a moze wpasniesz na allego i poszukasz?? ludzie !! moze jeszcze kupic za ciebie i zalozyc w kompie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 słuchajcie jest oferta na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12037001 i mam pytanie czy sie to opłaca kupowac??? chce to oczywiście włożyć do kompa bo mam szybe a moje diody to troche słabo swiecą głupie pytanie ale czy to bedzie działać pod 12v??? to jest z wtyką pod zapaliczke or somthing ai mam pytanie czy wystarczy uciąć tą końcówke i te 2 kabelki co tam będa wsadzić do kabla od zasilacza a dokładniej do zółtej i czarnej dziurki?? dzięki za pomoc :wink: gg:4606222 a ja dzisiaj własnie taki sam neon widziałem w ROSSMANIE za 26 zł i i tak stwierdziłem że to jeszcze za drogo :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 .::SNAP::. daj se siana ja po prostu nie chce wydupić 30zł w błoto i zeby mi to nie działało nie musisz tego wątku ogladać ani sie wypowiadać jak ci nie pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 z załozeniem se poradze ale możesz mi kupić jak chcesz;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 rozumiem ze nie chcesz wydac 30 zeta w bloto ale chyba sam mozesz czegos poszukac i dac linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a po co ci link?? zebyś ty nie musiał czegoś szukac?? ja sie spytałem czy to warte jest zakupów i tyle link podałem do tego neonu wiec nie wiem o co ci chodzi ?? co niby miał bym poszukać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kumpel kupil to gowno i...... ehhhh to jest lampa neonowa w jakiejs tulejce plastikowej oblepionej folia.... syf, ze az szkoda gadac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ee co to jest PSU?? ja myslałem ze pod zasilacz to podłaczyćPower Supply Unit - Zasilacz po naszemu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kumpel kupil to gowno i...... ehhhh to jest lampa neonowa w jakiejs tulejce plastikowej oblepionej folia.... syf, ze az szkoda gadac :/ Na fotkach , tych w bagazniku, widac ze to je jazy tylko jakos tak, ale oswietlac to jakos nie bardzo to chce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Wczoraj w tesco na czesciach samochodowych znalazlem neony, takie jak we wszystkich naszych sklepach moddingowych. Aaaa neon jest w wersji likłid i kosztuje chyba 80zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 to jak kupić to czy a??? złożyłem oferte w tej drugiej aukcji co wam linka podałem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Witam mam dla Ciebie pare cennych informacji zdzrzylo mi sie byc posiadaczem neonu samochodowego i mialem dla porownania katode wiec wiem o czym mowie ten neon by tak wyjebiscie duzy ze ledwie sie miescil w moim big towerze a jest swiecenie nijak mozna porownac ze swiatlem katody propunuje dolozyc jeszcze 40 zlotych i kupic badziewna katode bedzie 1000 razy lepsza zajmie mniej miejsca no i bedzie swiecic tak mocno ze luna bedzie w nastepnym pokoju w mieszkaniu pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ja zamówiłem ten 40cm i akurat ten chyba by mi sie zmiescił w obudowe:) mi chodzi o to zeby tylko podswietlił mi kompa a dokładniej płyte główną i tyle wiecej mi nie potrzeba a moze w wiesz jakie to grube jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=12384170 dokładnie to chce kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 no fatkach widać ze to jako tako daje tego swiatła i chyb by wystarczyło do kompa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Hmmm ja tesh chce sobie kupić neonik ale nie wiem za bardzo gdzie go szukać. Czy w sklepach gdzie sprzedają żyrandloe, lampki nocne mają tekie neony czy gdzie tego szukać ??? Czy może ktoś mi pomóc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 własnie se wyciołem listewke 40cm no i kurde na styk by pasowała ale poziomo a pionowo raczej nie wejdzie hcyba ze by był ten neon dość cienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 kurna mac....mowie, ze to syf! nie pakuj sie w to, bo sprzedaz to jeszcze tego samego dnia! nie warto..... toto ma ze 4 cm srednicy......... swieci to to jakos dziwnie.... kup katode..... nie to g**** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 jeśli tak mówisz to faktycznie tego nie kupie tylko ze na katoda raczej jest za droga i nie widz mi sie wydać 100zł na oswietlenie w kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ja za czerwona katodke dalem 35 zeta ;] katoda z matrycy, inwerter ze skanera wymienilem tylko tranzystory i kondensatory i dziala ;] efekty: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=28335 foto 14 i 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 no aż taki sie na tym nie znam wiec pozstało by mi tylko kupić nową:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 to nie jest trudne, trzeba tylko miec ksiazeczke z odpowiednikami (w kazdym elektroniku) wiec........ na allegro widzialem katody po 80 zeta swego czasu........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 kurde to już sam nie wiem ..:( może coler master led fan?? dobrze to swieci??? tylko najtańszy jaki widziałem to 35zł <niebieski> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...