Skocz do zawartości
tobiasz15

potrzebna szybka rada..w sprawie kupna neonu

Rekomendowane odpowiedzi

słuchajcie jest oferta na allegro

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12037001

i mam pytanie czy sie to opłaca kupowac??? chce to oczywiście włożyć do kompa bo mam szybe a moje diody to troche słabo swiecą

głupie pytanie ale czy to bedzie działać pod 12v???

to jest z wtyką pod zapaliczke or somthing ai mam pytanie czy wystarczy

uciąć tą końcówke i te 2 kabelki co tam będa wsadzić do kabla od zasilacza a dokładniej do zółtej i czarnej dziurki??

dzięki za pomoc :wink:

gg:4606222

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słuchajcie  jest oferta na allegro  

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12037001

i mam pytanie  czy sie to opłaca kupowac??? chce to oczywiście włożyć do kompa  bo mam szybe a moje diody to troche słabo swiecą

głupie pytanie ale czy to bedzie działać pod 12v???

to jest z wtyką pod  zapaliczke or somthing ai mam pytanie czy wystarczy  

uciąć tą końcówke i te  2 kabelki co tam będa wsadzić do kabla od zasilacza a dokładniej do zółtej i czarnej dziurki??

dzięki za pomoc :wink:  

gg:4606222

a ja dzisiaj własnie taki sam neon widziałem w ROSSMANIE za 26 zł i i tak stwierdziłem że to jeszcze za drogo :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kumpel kupil to gowno i......

ehhhh

to jest lampa neonowa w jakiejs tulejce plastikowej oblepionej folia....

syf, ze az szkoda gadac :/

Na fotkach , tych w bagazniku, widac ze to je jazy tylko jakos tak, ale oswietlac to jakos nie bardzo to chce :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

mam dla Ciebie pare cennych informacji

zdzrzylo mi sie byc posiadaczem neonu samochodowego i mialem dla porownania katode wiec wiem o czym mowie

ten neon by tak wyjebiscie duzy ze ledwie sie miescil w moim big towerze a jest swiecenie nijak mozna porownac ze swiatlem katody

propunuje dolozyc jeszcze 40 zlotych i kupic badziewna katode bedzie 1000 razy lepsza zajmie mniej miejsca no i bedzie swiecic tak mocno ze luna bedzie w nastepnym pokoju w mieszkaniu

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm ja tesh chce sobie kupić neonik ale nie wiem za bardzo gdzie go szukać. Czy w sklepach gdzie sprzedają żyrandloe, lampki nocne mają tekie neony czy gdzie tego szukać ???

Czy może ktoś mi pomóc ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi