bruce Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 sluchaj...wlansie cus wymyslilem........ moze sie uda zrobic tanie podswietlenie......... w8 praca wre ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Jasne ze sie da z tego :o Wczoraj w TESCO, na stoisku z samochodowymi dooperelami widzialem cos takiego , cena 22 zl chyba. Minimalna przerobka obudowy i masz w kompie ladne czerwone swiatelko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 no ja już nie wiem co mam zrobić :( po głowie mi chodzi ten wentylatorke neon led fan tylko mi by zalezało na cymś takim co by dawało oswietlenie jak neon i nie chałasowało:) a ten nieon z aukcji to i tak prawdopodobnie by mi do budy nie wlazł bo raz jest a długi a 2 ze jest za ,,gruby" może znajde coś jeszcze na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Jest sposob dla ciebie. Jezeli masz w okolicy markiet AUCHAN W katowicach w takim oszomie na dziale z dooperelami do aut, sa neony do aut, biale, dlugosc chyba 25, albo 30 cm (nie pamietam dokladnie) Maja sluzyc jako oswietlenie awaryjne w razie czegos tam. Neon zasilany jest z gniazda zapalniczki lub krokodylkami z akumulatora. Zasilanie 12V chyba 8W. Cena 14 zl Znajdz jeszcze tylko folie transparentna w jakims tam kolorze i masz tanio oswietlenie do kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 słuchajcie kumpel mi mówił ze to faktyczniej est prawdziwy neon tylko ze w takiej plastikowej tulecje i dalcztego tak słabo swieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 mimo wszystko to kupie i pokąbinuje z tym troszke bo mam na to kupca jak by co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...