Wlamo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Witam! Mam taki problem, że mój notebook sam się wyłącza. Przeważnie wyłącza się podczas gry, przed włączeniem fify(02), po tym jak oglądałem filmiki temp. według speedfana wynosiła 90-92C. Czy komputer może wyłączać się przez to, że jest za wysoka temp.??? A może to co innego jest przyczyną??? Co mam zrobić w takim wypadku <_< Procek to core 2 duo T5600 1,83ghz Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2009 przez Wlamo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Czy komputer może wyłączać się przez to, że jest za wysoka temp.??? Tak, bo raczej masz za wysoką temperaturę. Usuń kurz z otworów wentylacyjnych, użyj podstawki, zmień pastę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wcale nie musi byc to temp. U mnie przy graniu czesto speedfun pokazuje 99*C, przy wylocie powietrze gorace i wszystko chodzi stabilnie. Ja polecam odpalic gre, odkurzacz przylozyc do wylotu cieplego powietrza i bedzie wiadomo czy to temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...