Krootki Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Mam pytanie: czy pompka w pojemniku musi koniecznie być w pionowej pozycji??? Czy można ją "położyć"??? Czy ma to jakiś wpływ na wydajność albo np. żywotność? PS Szukałem szukałem ale nie znalazłem. (może dlatego, że odpowiedź jest "oczywista" :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ułóz pomke jak Ci pasuje i zobacz czy dobrze chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Nie powinno to wplywac na jej prace, w koncu w akwarium jest pionowo (wlotem do dolu) W WC jest poziomo , no i git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Moja PH802 pracuje znacznie ciszej w pozcji pionowej 8O Niewiem jak jest z innymi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 moja 2000l/h pracuje stosunkowo cicho w każdej podycji ( teraz wisi za kabel zasilający - THX reed ). z wydajnością też nie zauważyłen żadnych różnic, może dlatego, że pompuje 2k l wody w 1 h... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ona ma realny przeplyw 2k l/h wow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...