Gość pheon Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam!! Posiadam procesor Amd athlon x2 3800+ na rdzeniu windsor. Procesor posiada 2000Mhz, tylko jedno mnie zastanawia procesor ma 2 rdzenie a w cpu-z pokazuje mi "cores 1 thredas 1". A z tego co wiem to w cores powinno pisać 2 a w thredas też 2. Może ktoś mi pomoże?/ Dzęki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 chyba masz racje, masz mojego screena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 podaj oznaczenia procka, podaj płytę główną. Może masz w Windowsie wyłączony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) ADA3800IAA5CU działa on na M2N-sli deluxe Edytowane 15 Stycznia 2009 przez pheon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 A w menadżerze zadań, ile pokazuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 nie ma podziału na 2 w pierwszym pasku:( Temat do zamknięcia :) Trzeba było w biosie włączyć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...