M@jkel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Jakie macie zdanie o malowaniu budy w srodku? jakie sa zalety i wady tego przedsiewziecia? :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 lepszy wyglad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja tam wole zamiast malowania lekko zmaltretować w środku obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 chyba nie ma wad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a nie zdziera sie lakier w miejscach w ktorych sie styka blacha z "klatkou" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 kabull a jak zmatowić ? moze sa jakieś fary które się dobrze trzymają ? moga być jakiekolwiek nawet z aerografu tylko zeby nie były toksyczne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Najlepiej wystawić samą blachę na zewnątrz i poczekać aż pojawi się trochę rzdzy albo przyspieszyć to solą. Co do soli to nie wiem czy da takie same efekty. JAk tylko wymienię pleksę w tym w czym był niedawno mój konfig to zamieszczę zdjęcia jak żeczywiście to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Najlepiej wystawić samą blachę na zewnątrz i poczekać aż pojawi się trochę rzdzy albo przyspieszyć to solą. Co do soli to nie wiem czy da takie same efekty. JAk tylko wymienię pleksę w tym w czym był niedawno mój konfig to zamieszczę zdjęcia jak żeczywiście to wyglądaCzy ty jestes normazlny? Czy nie? Rdza w kompie to profanacja!!! :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Kabull lubi modding hardcorowy :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Kabull lubi modding hardcorowy :lol: :twisted:TO niech sobie kompa poleje kwasem azotowym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Najlepiej wystawić samą blachę na zewnątrz i poczekać aż pojawi się trochę rzdzy albo przyspieszyć to solą. Co do soli to nie wiem czy da takie same efekty. JAk tylko wymienię pleksę w tym w czym był niedawno mój konfig to zamieszczę zdjęcia jak żeczywiście to wyglądaCzy ty jestes normazlny? Czy nie? Rdza w kompie to profanacja!!! :lol: 8O Nie ma w nim żadnej rdzy. Wszystko pod zwykłą szmatką schodzi a blacha wygląda na starszą i zmatowiałą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Tak na poważnie to mam chęć walnąć sobie środek obudowy chromem (oczywiście w spreyu ;) ) bo jak zakupie sobie neona to wtedy będzie się fajnie to wszystko odbijało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a jest cos takiego jak chrom w sprayu? jesli juz to ja bede dawal czarna perle z leciutkim brokatem. swietny kolor. dzisiaj widzialem jak wyglada skuter z takim swiezo nalozonym kolorem. poprostu cudo. polecam wszystkim. tylko napiszcie wreszcie jak jest z malowana budou w praktyce. jak juz wspomnialem: -jakie sa zalety -jakie sa wady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ja po moich walkach z spray'em - poddalem sie i oddaje obudowe do lakiernika (samochodowego) i bede mial ciemny niebieski metalic :D a co do srodka to jeszcze pomysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 czemu sie poddales? co poszlo nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 nie zastosowalem podkladu do plastiku - no i niestety wyciera mi sie lakier na naroznikach (kicha jak smok) a drugie to pomalowalem obudowe matem i sie wszystko przyczepia :( ale na bledach sie ucze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzi Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 to ja troche wyprzedze premiere mojego moda ale powiem juz teraz, ze mam obudowe z zewnatrz pomalowana na srebrny metalik, czesci plastikowe zostaly zmatowione papierem ściernym wodnym i juz po pierwszej warstwie lakieru wygladaja swietnie srodek budy bedzie pomalowany na kolor miedzi, tez metalik jak juz wszystko skoncze i zdobede jakiegos cyfraka to zapodam fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a srodek budy bedziesz polerowal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzi Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 zalozenia sa takie, ze wszystko bedzie wypolerowane :D zobaczymy jak wyjdzie w praniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...