Skocz do zawartości
M@jkel

Malowanie obudowy w środku

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej wystawić samą blachę na zewnątrz i poczekać aż pojawi się trochę rzdzy albo przyspieszyć to solą. Co do soli to nie wiem czy da takie same efekty. JAk tylko wymienię pleksę w tym w czym był niedawno mój konfig to zamieszczę zdjęcia jak żeczywiście to wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej wystawić samą blachę na zewnątrz i poczekać aż pojawi się trochę rzdzy albo przyspieszyć to solą. Co do soli to nie wiem czy da takie same efekty. JAk tylko wymienię pleksę w tym w czym był niedawno mój konfig to zamieszczę zdjęcia jak żeczywiście to wygląda

Czy ty jestes normazlny? Czy nie?

Rdza w kompie to profanacja!!!

:lol: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ty jestes normazlny? Czy nie?

Rdza w kompie to profanacja!!!

:lol: 8O

Nie ma w nim żadnej rdzy. Wszystko pod zwykłą szmatką schodzi a blacha wygląda na starszą i zmatowiałą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jest cos takiego jak chrom w sprayu? jesli juz to ja bede dawal czarna perle z leciutkim brokatem. swietny kolor. dzisiaj widzialem jak wyglada skuter z takim swiezo nalozonym kolorem. poprostu cudo. polecam wszystkim. tylko napiszcie wreszcie jak jest z malowana budou w praktyce. jak juz wspomnialem:

-jakie sa zalety

-jakie sa wady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja po moich walkach z spray'em - poddalem sie i oddaje obudowe do lakiernika (samochodowego) i bede mial ciemny niebieski metalic :D a co do srodka to jeszcze pomysle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zastosowalem podkladu do plastiku - no i niestety wyciera mi sie lakier na naroznikach (kicha jak smok) a drugie to pomalowalem obudowe matem i sie wszystko przyczepia :(

ale na bledach sie ucze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja troche wyprzedze premiere mojego moda ale powiem juz teraz, ze mam obudowe z zewnatrz pomalowana na srebrny metalik, czesci plastikowe zostaly zmatowione papierem ściernym wodnym i juz po pierwszej warstwie lakieru wygladaja swietnie

srodek budy bedzie pomalowany na kolor miedzi, tez metalik

jak juz wszystko skoncze i zdobede jakiegos cyfraka to zapodam fotki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi