kobus Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jak w temacie wie ktos moze skad je zassac bo na napisy.info jest tylko czeska wersja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Wow. A kiedy się pojawiło "Taxi 3"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 no w kazdym badz razie juz mam tylko nie brak mi napisow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 To jest taki świeżak, że tych napisów najwyraźniej jeszcze nikt nie przetłumaczył. Nawet wersje innojęzyczne są właściwie nie do zdobycia. Pozostaje Ci czeski albo francuski. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Na http://www.pcmaniak.pl znalazlem dwie wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Cytat Na http://www.pcmaniak.pl znalazlem dwie wersje.Owszem, ale (wbrew nazwie) to nie są napisy do francuskiego "Taxi 3", tylko do chilijskiego "Taksówka dla trojga". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 kurde chcialem film obejrzec a tu kicha? napisow brak a ma ktos jeszcze ten film czy jestem wyjątkiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Cytat kurde chcialem film obejrzec a tu kicha? napisow brak a ma ktos jeszcze ten film czy jestem wyjątkiem :?Ja wlasnie zasysam :) A nie ma czasem angielskich napisow??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Jak chcecie oglądać film dwa miesiące po oryginalnej premierze (dwa i pół -- w Polsce będzie dopiero w lipcu), to się liczcie z tym, że napisów może nie być. Taki luksus jak angielskie napisy (czy nawet francuskie) nie rzucił mi się nigdzie w oczy. Może się wkrótce pojawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Cytat Jak chcecie oglądać film dwa miesiące po oryginalnej premierze (dwa i pół -- w Polsce będzie dopiero w lipcu), to się liczcie z tym, że napisów może nie być. Taki luksus jak angielskie napisy (czy nawet francuskie) nie rzucił mi się nigdzie w oczy. Może się wkrótce pojawią. z francuskimi moze byc ciezko ;) bo to francuski film :P (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Cytat Cytat Taki luksus jak angielskie napisy (czy nawet francuskie) nie rzucił mi się nigdzie w oczy.z francuskimi moze byc ciezko ;) bo to francuski film :P (chyba)Tak, jak to wyżej zostało napisane. Rzeczywiście nie zabrzmiało to zbyt dobrze. :D A chodziło mi o to, że jak się tłumaczy napisy, to i tak najpierw trzeba sobie spisać dialogi (w oryginale). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 heh a ma ktos jeszcze ten film oprocz mnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Cytat heh a ma ktos jeszcze ten film oprocz mnie ? Ja zasysam :) A sklad sciagsales? P2P jakis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Ja juz mam z DC :) ale szukam napisow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 no wlasnie marcin ja tez juzh mam ale napisow to nie am nigdzie :( jak znajdziesz to pliska sie odezwij a ja nigdy nie sciagam z dc albo kazaa tylko zawsze ftp :D p.s dc mi nie najlepiej chodzi jak na moje łącze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Cytat To jest taki świeżak, że tych napisów najwyraźniej jeszcze nikt nie przetłumaczył. Nawet wersje innojęzyczne są właściwie nie do zdobycia. Pozostaje Ci czeski albo francuski. :D Jaki świeżak?? Przecież ten film wszedł na ekrany kin pod koniec stycznia. A mamy już koniec kwietnia. Zanim u nas pojawi się w kinach, to we francji dawno wyjdzie na DVD. Poza tym to film francuski, a nie kazdy zna ten język. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Chlopaki ja mam kilka wersji napisow do Taxi 3 jak cos to kontakt, tylko nie wiem czy to taxi 3 czy taksowka dla 3 ale ktores musi byc dobre bo sie roznia a sam nie sprawdze bo filmu nie mam :D. Jak cos to priv albo GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Oki mam takie napisy: Cytat {1683}{1745}Jeszcze 13 rat do spłacenia i samochód jest mój {3217}{3271}Sprawdź to chavelo,|Uruchomiłem to samodzielnie {3288}{3384}Co to jest? Właź, no właź {3387}{3423}Co...? właź! {3427}{3461}Co jest? {3579}{3654}Wybieraj, kierownica czy bagażnik {3723}{3824}Dostałem 1,000 dolców za pierwszą rundę. To wszystko co mam {3851}{3892}Powiedziałem, kierownica czy bagażnik {3959}{4020}- Kierownica.|- Ok, wydostańmy się stąd {4027}{4059}Co to, zrób przejście! {4255}{4347}Ok, taksówkarzu. Jedź prosto w dół i lepiej bądź ostrożny... {4349}{4402}...Powiem ci gdzie masz się zatrzymać {4615}{4656}Jak ci się wiedzie w pracy? {4673}{4749}Gdyby było dobrze, nie przywoziłbym pasażerów tutaj {4803}{4895}Tak myśleliśmy|ten samochód może dojechać tylko tak daleko {4943}{4991}Problemy z uruchomieniem silnika? {5007}{5082}Wciąż jeszcze go spłacam|a on już dostarcza mi kłopotów {5103}{5135}Wyobraź sobie... {5183}{5256}Gdyby wszystko mogłoby być zreperowane twoim sposobem... {5283}{5322}...czyli młotkiem... {5331}{5358}...to by było coś! {5401}{5532}Dobra, panowie.|Zabieramy się do pracy! Reszta to shit :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A tak przy kazji ile to wasze taxi ma mb? Ja znalazlem na 1 plycie 693mb z kawaleczkiem ale nie wiem czy to nie jest to chinskie gowno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Cytat Oki mam takie napisy: Cytat {1683}{1745}Jeszcze 13 rat do spłacenia i samochód jest mój {3217}{3271}Sprawdź to chavelo,|Uruchomiłem to samodzielnie To jest "Taksówka dla trojga". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Cytat Cytat Oki mam takie napisy: Cytat {1683}{1745}Jeszcze 13 rat do spłacenia i samochód jest mój {3217}{3271}Sprawdź to chavelo,|Uruchomiłem to samodzielnie To jest "Taksówka dla trojga". Wiem :evil: Ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia na tym necie nigdzie napisow nie ma kur#$@ ; i do tego same fake jest napisane Taxi 3 a tu ta <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia chinska :evil: :evil: :evil: :x . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 http://napisy.info << tutaj poszukaj << na 60 % będą ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Cytat http://napisy.info << tutaj poszukaj << na 60 % będą !Raczej nie czytałeś pierwszego postu w wątku, co? Ale udajcie się pod ten adres, bo weszły tam dzisiaj dwie nowe wersje napisów, więc być może to jest właśnie to, na co czekacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Oki mam juz napisy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 No to linka poprosze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 biały masz napisy? pl? bo ja jak juhs to albo czeskie albo eng. wiec jak masz to slij mi na maila dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Wyslalem wam obu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 napisz do mnie prywatnie to Ci przesle napisy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 http://napisy.org/szuk.php?s=taxi+3&l=org tu macie napisy!!! nie wiem czy sa dobre ale sa :lol: a o to chyba chodzi!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 tak a propo to jest juz matrix 2 :]. Ale SVCD i na 6 CD <wow> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...