kobus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ze jak szymonie matrix 2? na 6cd to chyba jakas sciema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nie, raczej nie sciema. "The Matrix Reloaded SVCD TS CENTROPY iNTERNAL 6CDS" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 heh a ma ktos jeszcze ten film oprocz mnie ? Ja zasysam :) A sklad sciagsales? P2P jakis? Pod koniec marca miałem, nadal czekam na napisy... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 no to wez na priva zarzuc sie linkeim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 www.packetnews.com www.xdccspy.com www.ircspy.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 jutro skoncze poprawiac napisy to wrzuce je na jakis serwer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 oki jush mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...