Woland88 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Poszukuje sterowników żeby uruchomić to ustrojstwo pod Windowsem 7 beta, podobno mają mu wystarczyć sterowniki pod Viste, ale jak narazie i takowych nie znalazłem. Compex usunął ten produkt nawet ze wsparcia, więc żadnych sterowników nie ściągnę. Googlowalem i googlwoalem i nic. Wpadłem na pomysł że może jakieś sterowniki były zrobione pod inna kartę na tym samym chipsecie (HERMES) pod Viste. Ktoś się z czymś takim spotkał??? Pomóżcie Compex iWavePort WL11b+ wi-fi PC card 802.11b to jest karta PCMCIA Edytowane 15 Stycznia 2009 przez Woland88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woland88 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Poszukiwania zakończone, juz myslalem ze nic nie znajde ale natknalem sie na taki pack sterwonikow do wireless: windows_drivers_sr02-2.3 -wystarczy wgogolowac nazwe i znajdziecie. Do mojej karty dopasowal sie sterownik Wireless PC Card Model 0110 i internet smiga. Pozdrawiam, może się komusp przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...