scoobyskub Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Strona znajduje się na lua.pl i nie mogę wysłać żadnego pliku. Pomóżcie :). PS: Wykorzystany transfer: 390.11 MB / 6144 MB edit: Zastosowałem "napraw system plików" w panelu administracyjnym, może coś da. edit2: naprawa nic nie dała. edit3: Utworzyłem nowe konto ftp, jednak na nie też nie da się wysyłać plików. Edytowane 15 Stycznia 2009 przez scoobyskub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zglaszales sie do administratora serwera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobyskub Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Właśnie napisałem. Jeśli odpowie jak to zrobić i uda mi się to wykonać, to napiszę instrukcję tutaj na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carck3r Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Admin pewnie ci to naprawi niedługo. Też miałem. Edytowane 19 Stycznia 2009 przez carck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...