tomasir Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Nie wiem czemu mam trochę z tym problemy. Normalnie wrzucam w głównym oknie ~timedemo oo1~potem wchodzęna demo oo1, play i czesem działa a czasem nie.Osdtatnio niestety częściej to drugie.W czym jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Po prostu wpisz timedemo 1 , bez oo1 :wink: Te polecenie jest uniwersalne i działa go każdego demka , bo widze ,że sie sugerowałeś końcówka nazwy dema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 U mnie nie ma..może by ktoś mi to wysłał Slayer_997@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Coś kręcicie. Trzeba wpisac timedemo 1 a potem demo demo001 Tylko zauważcie, że to jest zero,zero,jeden, a nie o,o,jeden!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...