DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Witam wszsytkich nie wiem czy nie zostane zbluzgany, czy zbanowany czy inaczej ale w PC Projekcie sa dostepne Radeony 9500 128 podkrecalne sa to ATI OEM pakowany przez dystrybutora w jakies pudelko z radeona 9000 ale niewazne wazne jest to ze pamieci to infenon 3.6 nie za dobre ale wystarcza zeby przerobic na 9700 aha no i spieszyc sie bo to bedzie schodzilo jak ciepla bulka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 teraz juz pewnie popelnie straszny grzech ale powiem jescze co jest fajnego, a raczej co fajnego przyjechalo: Hercules 9700 pro - 1890 Hercules 9700 - 1390 Hercules 9500 pro - 1100 Hercules 9100 64 MB (250/250) - 440 Abit NF7 v2.0 - 480 Abit NF7S v 2.0 - 570 MSI Sis 655 SATA, RAID, FireWire, LAN, - 600 aha i ten tytulowy radeon jest za 990 czyzby nikt nie byl zainteresowany ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Pieniedzy mało koleszko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 no tak tego nie da sie obejsc neistety ale duzoo tracisz no coz moze sie jescze ostana jakies dwa dni te karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 tysiac zl za karte graficzna to troche przegiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 no wiesz ale nie za taka tymbardziej ze jak sie odkreci to sie ma w kieszeni 500 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 tia. w pelni sie zgadzam. jak bym jakas kupowal to max 650 bym dal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ceny tych kart graf. z orbity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 do kaeres co wysokei ceny jak na to czy drogie karty jako tako ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 A mnie interesuje te mobo MSI na SIS655!! Ciekawe jak ona ma sie do Gigabyta na SISie655?? To sa ceny brutto?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 tak to sa nceny brutto wiesz jak ja bym mial wybierac to c9iezko jest mi powiedziec bo gigabyte ma jeden kanal IDE (zwykly) dodatkowo w sumie to chyba na tym sie koncza roznice pozatymn ze gigabyte jest 20 zlotych drozszy ale ja dla siebie wolabym MSI bo bardziej mu ufam ale bolaloby mnie brak jednego IDE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 mowimy oczywiscie o 8SQ800 Ultra wiesz plyta wogule inaczej wyglada wex sobie looknij na stronke MSI tam jest caly opis wiesz mysle ze MSI bedzie stabilniejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Wlasnie czytam recki MSI na zagranicznych serwisach i przy dobrych wiatrach kupie ja za ok. tydzien. Niepokoi mnie tylko to ze napisales ze mobo ma na wyposazeniu RAID i SATA a na stronie PC-Project w opisie nie ma zadnej wzmianki o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 no bo chodzi o to ze strona pcprojektu nie jest juz aktualizowana od dluzszego czasu wlasnie zostaly uukonczone prace nad nowa strona i jest ona w koncowej fazie testowania nowa bedzie we wtorek wiec jak co to zapraszam i bedzie napisane o niej wszystko co tylko bede mogl napisac :D wiesz MSI to MSi nie jakis Gigabyte chociaz do gigabyte nie mam nic do zarzucenia ale to tak jak kupowac soltka albo asusa chyba jednak asus bedzie lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Pieniedzy mało koleszko :D :evil: :evil: I dla mnie za drogo :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ejjjjj ale pyutam was czy ceny sa wysokie czy za wysoki przedzial cenowy ?? moze mi ktos wreszcie odpowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 wiesz MSI to MSi nie jakis GigabyteMasz cos do Gigabyte?? Ja akurat bardziej wierze dla GB. Mialem jakis czas temu MSI KT266 PRO2A na KT266A i za cholere nie moglem zmusic tej plyty do pracy z moim GF2MX. Zmienielem na GB GA7-vtxh+ i nie nazekam, a teraz mam ga7-vrx i tez jest OK. MSI ma u mnie minusa w MoBo bo ich grafika jest COOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 to ja skolei naodwrot mialem w domu MSI gf4ti4200 64 MB i powiem szczerze ze jakosc obrazu mnei rozczarowala spodzioewalem sie lepszej co do Mobo to powiem tak jesli chodzi o wyposarzenie to gigabyte owszem jest bardizej wyposarzony, ale MSI napewno stabilniejszy a wiesz mx to mx i wiesz dobrze ze sa to karty krojone tak sie sklada ze kumlowi kupilem gigabyte vrxp i do tego jakiegos gf4mx440 i spalilem trzy zasilacze i co mam miec teraz jakies zale do gigabyte jak to byla jego wina ?? bo wystarczyl upgrejd biosu i wszystko chodzilo oki a na pudelku pisalo FULLY COMPATIBLE WITH NV17 GeForce 4 MX i co mi teraz powiesz np K7Turbo Limited na kt133a byla najstabnilniesjza plyta pod AMD jaka kiedykolwiek wyszla ogolnie rzecz biorac MSI teraz troszke spadalo na renomie, bo gigabyte robi baridzej wypasione plyty ale jednak MSi sa mniej problematyczne i stabilniejsze albo jescze inaczej gigabyty z serii va(coś tam) czyli na KT400 byly poprostu wypasiste wogule sie nie psuly byly w dobrej cenie wydajnosciowo dobre i wszystko bylo git teraz plyty w tej samej cenie tyle ze plyty srednio sobie radza z 512 RAM i wiecej, srednio sobie radaza z lepszymi grafikami, srednie do podkrecania no i zaczynaja byc coraz bardziej awwaryjne kiedys to mowilem tak jakby gigabyte psul sie tak jak np barracudy 5 czy asusy A7V333 to bysmy musieli jeździc tirami d serwisu bo tyle ich sprzedawalismy teraz niestety serie SQ800 (ultra) wymagaja dobrych zasilaczy i do tego sa niestety awaryjne nieco chociaz nie ma dramatu MSI raczej wogule sie nie psuje kiedys tam wrocila jakas KT4V ale to jedna sztuka owszem sprzedaje sie duzo mniej ale jednak niemniej vax bije rekordy chyba dwie wrocily na serwis takze wiesz ja jakbym mial brac cos na serwer to zdecydowanie MSI ale to jest twoj wybor ja ci niczego nie wciskam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 DJ pracujesz w tej firmie czy jak ? Pomijam ze to spam i zapytam sie gdzie te Abity NF7-s ?? w cenniku nie ma, druga kwestia jakie wersje athlonow 1700+ tam sa ?? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Ja poczekam na Radeona 9600 Pro świetna karta i ma być tania jak będzie w Pcprojekcie to zawiadom mnie DJ!! Luknijcie jak to cacko sie kręci. http://www.hardocp.com/article.html?art=NDY0LDE= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 kicha drogo w tym sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 no w sklepie jestem codziennie jak jest tylko otwarty :D w cenniku jescze nie mamy abitow bo od wtorku bedzie nowa stronka wiec tej juz nie aktualizujemy co do radeonow to kolega wzial jednego do domu i sie kreci bardzo dobrze co luckiego to znajdz mi lepsza cene tego radeona gdzies indziej, w siriusie juz go nie maja a cene mieli kozacka co do athlonow to na dzien dzisiejszy byly takei wersje 8 tydzien 12 13 reszty juz nie pamietam nie mialem czasu tego czytac bo jest ich duzo, bardzo duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 cena tegoż okazu spadła teraz wartość tego radeona wynosi 950 złotych ktoś się pisze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...