virtuomaniak Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam Wczoraj złożyłem kompa ale mam problem z wydajnością grafiki. Mam jak w temacie 9800gtx+ od MSI. Ta karta ma 2 wejścia po 6 PIN (zasilanie?) I moje pytanie polega na tym że jak to podłączyc? Ma zasilacz BE QUIET Straight Power bequiet 450W DR ale mam tylko jedną kostkę 6 PIN? Chociaż niby na aukcji jest w specyfikacji 2x6PIN PCI-E? Jak to wyjaśnić i podłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ten zasilacz posiada tylko jedno złącze 6pin LINK Nie dostałeś w komplecie przejściówki 6pin-molex?(razem z grafika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nie dostałem, dopiero jak zwróciłęm na to uwagę tam gdzie kupowałęm to dostałem i teraz wszystko śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...