Robertosgd Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Kupilem sobie podczerwien do kompa(irda) bo pisiadam 6510, no i mam problem:) nie mam ziolonego miejsca gdzie to urzadzanko podpiac w plycie gl , mam SOLTEA 75 KAV, moze ktos z was umial by mnie naprowadzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Szukaj w instrukcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 zlacze bedziesz mial kolo tych pinow co wkladales tam koncowki ledow resetu i przycisk power Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 zlacze bedziesz mial kolo tych pinow co wkladales tam koncowki ledow resetu i przycisk powerzlacze bedziesz mial kolo tych pinow co wkladales tam koncowki ledow resetu i przycisk power Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...