majkelof Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Hej! mam laptopa IBM ThinkPad z60m z kartą graficzną ATI MOBILITY RADEON X600. Wszystko fajnie, ale niestety grafika jest już troche za słaba jak na moje potrzeby - trzeba ja zmienic:) Chcialem sie zapytac was czy wiecie cos na temat wymiany karty graficznej w laptopie, w koncu nie jest to karta zintegrowana z plyta glowna. Czy taka operacja jest mozliwa i jezeli tak, to skad wiedziec jaka karte powinienem kupic, zeby dzialala z moim komputerem i zeby wszystko bylo ok, ewentualnie na jaka karte moglbym zmienic ta swoja zeby bylo lepiej. Monitor mam 15,4 o rozdzielczosci 1680x1050. Z gory dzieki za jakas pomoc! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ja zmienialem w moim starym travelmacie radka 9700 na 9800 i nie bylo problemu. Karty musza byc tylko na tym samym interfejsie w tamtym przypadku bylo to agp no i wymiary byly mniej wiecej podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...