nightmare4 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam ! Mam pytanie dot. tej właśnie obudowy ^ IBOX LYNX 703LD < Czy jest jakiś program, do konfiguracji tego LCD na przodzie obudowy ? bo z tego co wiem, można tam ustawić chłodzenie, temp (celsjusz i fahrenheit), czas (godzina, alarm, ile komp chodzi ? itp.) a są 3 buttony i mogę ustawić tylko temp.alarmu po której włącza się drugi wiatrak, godzinę, alarm i tyle. A teraz właśnie zauważyłem że samo mi się zmieniła jednostka ze stopni celsjusza na fahrenheita Jak to skonfigurować ? ;> Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Nie ma żadnej możliwości konfiguracji tych wyświetlaczy. Coś musiało Ci się zresetować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightmare4 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jakieś pomysły jak to zmienić ? :P ktoś musiał to ustawić na celsjusza, więc napewno się da... tylko gdzie ? bios ? :P kurcze nie mam pojęcia. Dzięki wielkie ^^ za pomoc. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wszystko ustawiasz tymi 3-ema przyciskami. Do budy powinieneś dostać świstek min. z instrukcją jak toto ustawiać, jak się bawiłem kilkoma takimi obudowami to nie miałem żadnych problemów z ustawianiem czegokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...