reyden Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 (edytowane) Temat zmieniony , patrz na kolejny post. Edytowane 20 Stycznia 2009 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 W pasywie Ninja. Aktywnie to pewnie porównywalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Kupiłem już Karakorum . Teraz mam pytanie co do chłodzenia VGA . Czy S1 czy TT . TT jest minimalnie droższe i ma 2 wentylatory , co prawda 80 mm , ale wg. opisu są ciche . Jak z wydajnością tych dwóch rozwiązań , i ciszą TT . W opisie TT pisze że na HD4850 mogę mieć problem z montażem radiatorków na mosfety . Które będzie lepsze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wziąłbym S1, a do tego Acutake 120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluzon Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 S1 ma chyba większą powierzchnię oddawania ciepła od TT ja na swojego dałem 2xAcutake 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...