dragongc Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 mam radeona 9500 no pro. sterowniki omega rdzen/pmaiec 317 procek 11X185 i teraz mam pytanko. Wykrecam na tym sprzecie 13,8k w 3dsmarku 2001 se. Za malo, srednio ?? Ile ustawiacie mniej wiecej taktowanie rdzenia i pmaieci na karcie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 wynik chyba w normie ja na swoim gf wyciagam marne 12100 pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 wynik moze byc ale czy to wszystko na co cie stac... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 A moze ktos ma ktos adres do jakiejs stronki jak dobrze ustawic ta karte i jakim narzedzami. Do tej pory mialem GeForca 4 i nie wiem co i jak z tymi radonami :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 radka tez mozesz podkrecac powerstripem i podkrecaj poki nie zawiesi sie w 3dmarku albo nie wyskocza artefakty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...