Mart1ni Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mój komputer: ati radeon 9550 128 Mb Amd sempron 2800+ 1.61 GHz 1.00 Gb ram Wersja sterowników: 8.561.0.0 Mam problemy z grami rożnego rodzaju.Problem polega na tym gdy sobie gram to po pewnym czasie gra mi się przytnie,zrobi się czarny ekran później mignie 3 razy i gra się włącza i tak zrobi mi sie 3 razy i zostaje albo czarny ekran albo się komputer sam resetuje ,nie wiem co jest grane :/ Czy to jest problem sterów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Coś się przegrzewa, Problem z sterownikiem, Proponuję PRAWIDŁOWĄ deinstalację aktualnych i instalację najnowszych dostępnych. Jakie to gry? Może zbyt wymagające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mart1ni Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 nie no takie gry jak np metin 2 albo NFS Carbon,Most Wanted z kazda gra mi tak robi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...