sinus Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ponieważ mój procek jest w serwisie :( (mam nadzieję, że mi go uznają na gwarncji i dają mi jakiegoś fajnie kręcącego się) pracuję w tej chwili na duronie 950. Postanowiłem więc sprawdzić ile z niego wycisnę :twisted: Max to 1330MHz! Wynik CPU Arithmetical Benchmark był mniejwięcej taki jak Pentiuma IV 1600 8O Może dałoby się jeszcze trochę jakby było wodne na chipsecie, ale to już niedługo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 he he he skad ja to znam :) moj duren tez wyladowal w serwisie i musialem kupic cos na przetrzymanie wziolem D750 obiecalem sobie ze zakrece go dopiero jak bede mial odbierac starego ale dzis nie wytrzymalem :) jak narazie poszedl na 950 (135x7 stabilnie jak dotad) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 sinus--> gratulacje, niezly wynik ale na ac chyba by sie go nie dalo powtorzyc :) a swoja droga kazdy "kretacz" powinie sie zaoptrzyc w awaryjnego procka, chociazby durnia600 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Hehe :lol: No, ale ja mam Durona od kumpla, był z leksza zestresowany jak zobaczył Vcore=2.25V :!: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Acha! dokonałem tego na BlueBoxie, pompce AquaSzut 400l/h i kiblu zimnej wody :-):-):-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...