Edwedere Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witajcie ! Wiem że pewnie nie ja pierwszy piszę na tym forum odnośnie tego problemu , przeglądałem już nie jedno forum ale tutaj właśnie postanowiłem sięgnąć pomocy. Więc mam Router firmy Lantech , gdy prubuje postawić jaki kolwiek serwer gier niestety tylko ja mogę na nim grać gdyż nikt inny mimo że podaje IP nie znajduję tego serwera od razu zaznaczam że mam stałe IP , z tego co wyczytałem trzeba odblokować porty jednak że jestem w tych sprawach kompletnie zielony nie mam pojęcia gdzie co i jak odblokowywać , ustawiać. Jeżeli mógłby ktoś mi objaśnić krok po kroku ze Screenami byłbym niezmiernie wdzięczny. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jeżeli mógłby ktoś mi objaśnić krok po kroku ze Screenami byłbym niezmiernie wdzięczny.Za darmo? za free moge podać adres strony na której zapewne znajdują sie wszystkie potrzebne informacje (ze screenami): http://portforward.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwedere Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Niestety na tej oto stronie nie ma firmy której jest mój Router. Na prawdę nikt mi nie pomoże ??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Więc mam Router firmy Lantech Niestety na tej oto stronie nie ma firmy której jest mój Router.Na stronie portforward.com są opisane (z obrazkami) następujące routery LanTech: LanTech HR-114-II LanTech HR-117 oraz wszystkie pozostałe, ale pod innymi nazwami (LanTech nie jest producentem, to tylko "marka handlowa"). Więc nie pisz "na stronie nie ma", bo to nieprawda. Może nie być danego modelu, albo opisu przekierowania portów konkretnej gry ... ale "firma" jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...