Skocz do zawartości
MarkPL

Czy Neostrada sie resetuje co 24 godziny ??

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie jeszcze nigdy nie zresetowała, prędziej kompa zresetowałem bo mulił juz strasznie, pozatymmiałbyć niby dynamiczny IP a ja mam już ten sam od 3 miesięcy  :lol:  :lol:  :lol:

U mnie to samo :)

Zaczynam się zastanawiać czy warto używać jeszcze NO-IP.org :) do FTP i WWW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie jeszcze nigdy nie zresetowała, prędziej kompa zresetowałem bo mulił juz strasznie, pozatymmiałbyć niby dynamiczny IP a ja mam już ten sam od 3 miesięcy  :lol:  :lol:  :lol:

U mnie to samo :)

Zaczynam się zastanawiać czy warto używać jeszcze NO-IP.org :) do FTP i WWW

ja to sie z tego ciesze :D, ale trzeba przyznać, że burdel to oni mają totalny, mi dalej przychodzą rachunki za sdi a już mam neo+ pół roku :D:D dzwonilem do nich pare razy i im to zglosilem to a babka powiedziala ze sie tym zajmie, no i sie zajeła :wink: dalej przychodzą za sdi :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi zalozyli neo 4 lutego, a gosciu ktory zakladal powiedzial ze rachunek przyjdzie od 15 (bo wtedy mialo byc podlaczenie). no i faktycznie w marcu przyszedl rachunek za Install + abonament od 15lutego + abonament za marzec..... a pare dni temu ni z tad ni z owad przyszedl rachunek za te 11 dni :| cale szczescie ze to tylko pare zeta..... ale Ty bedziesz mial problem jak Ci przyjdzie rachunek za te 0.5 roku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam już od 1,5 miesiaca to samo IP. Nawet wyłączałem modem z prądu, ale nadal to samo :)

Ja mam dokładnie to samo.... :D Byłyby jaja gdyby okazało się że tepsa zrezygnowała z dynamicznego IP - tylko specjalnie siedzi cicho.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi