MarkPL Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 To jak to w końcu z tym jest ??? Niektorzy piszą ze co 7 dni a niektórzy ze co 24 godziny. Chodzi mi głównie o Kraków (a nawet okolice Zabierzowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Srednio 1 -2 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Neo +? U nmie chodzi kilka dni pod rzad. Juz dawno mi nie zrestartowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 No własnie Napiszcie jakie miasta mają restart co kilka dni ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ja mialem okres ze w ogole sie nie restartowalo przez 7 dni, a nie dawno taki ze resttarty byly co 6h :| wiec to roznie bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 od ~(konca lutego) mi sie nie restartuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 mi sie jeszcze nigdy nie zresetowała, prędziej kompa zresetowałem bo mulił juz strasznie, pozatymmiałbyć niby dynamiczny IP a ja mam już ten sam od 3 miesięcy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 mi sie jeszcze nigdy nie zresetowała, prędziej kompa zresetowałem bo mulił juz strasznie, pozatymmiałbyć niby dynamiczny IP a ja mam już ten sam od 3 miesięcy :lol: :lol: :lol: U mnie to samo :) Zaczynam się zastanawiać czy warto używać jeszcze NO-IP.org :) do FTP i WWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 mi sie jeszcze nigdy nie zresetowała, prędziej kompa zresetowałem bo mulił juz strasznie, pozatymmiałbyć niby dynamiczny IP a ja mam już ten sam od 3 miesięcy :lol: :lol: :lol: U mnie to samo :) Zaczynam się zastanawiać czy warto używać jeszcze NO-IP.org :) do FTP i WWW ja to sie z tego ciesze :D, ale trzeba przyznać, że burdel to oni mają totalny, mi dalej przychodzą rachunki za sdi a już mam neo+ pół roku :D:D dzwonilem do nich pare razy i im to zglosilem to a babka powiedziala ze sie tym zajmie, no i sie zajeła :wink: dalej przychodzą za sdi :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 pewnie i tak za pare miechów przyśla ci wyrównanie,,,,,za te miesiące,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 mi zalozyli neo 4 lutego, a gosciu ktory zakladal powiedzial ze rachunek przyjdzie od 15 (bo wtedy mialo byc podlaczenie). no i faktycznie w marcu przyszedl rachunek za Install + abonament od 15lutego + abonament za marzec..... a pare dni temu ni z tad ni z owad przyszedl rachunek za te 11 dni :| cale szczescie ze to tylko pare zeta..... ale Ty bedziesz mial problem jak Ci przyjdzie rachunek za te 0.5 roku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mi sie jeszcze od lutego z kasa za instalke nie odezwali. Mialo byc na raty a jak narazie tylko 1 rachunek przyszedl za net . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 aż sie kurna boje tej kwoty co przyjdzie za te pare miesięcy wyrównania :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Też mam już od 1,5 miesiaca to samo IP. Nawet wyłączałem modem z prądu, ale nadal to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turambar Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Witam, IP to samo mam takze ponad miesiac, a neo+ teraz wiesza sie bardzo rzadko , raz 5-7 dni (w porownaniu z tym co bylo w listopadzie i grudniu to raj :) pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja mam router sprzętowy i nawet nie wiem kiedy sie zmienia bo ma autoreconnect.Ale z tego co widze to teraz IP zmeinia sie mniej więcej co miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Też mam już od 1,5 miesiaca to samo IP. Nawet wyłączałem modem z prądu, ale nadal to samo :) Ja mam dokładnie to samo.... :D Byłyby jaja gdyby okazało się że tepsa zrezygnowała z dynamicznego IP - tylko specjalnie siedzi cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...