Krzysiu1983 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, Mam małe problemy w ustawieniach w Biosie - dodam że jeszcze nie jestem specem od OC i dopiero zaczynam więc proszę o wyrozumiałość ... Na początek kilka pytań: 1) rozumiem że jak chcę wogóle bawić się w OC to najlepiej wyrzucić zworki i ustawić na pełen zakres FSB (200-400 MHz) ? Obecnie mam na default... 2) nie mogę ustawić PCI Frequency na wartośc w okolicach 100 - mam albo wartośc default, 33 i 47 bodajże... - możliwe że przez to krzaczy mi się grafa ... 3) Czemu w Cell Menu nie mogę zmieniać: mnożnika, V proca ? nie widzę takich opcji. Dodam że na Mobo siędzą 2x2 A-Daty EE (5-5-5-18). Rozumiem że wraz z prockiem powinno pojsc OC pamięci - jest możliwośc dopasowania ich w trybie auto do OC proca ??? Jakie wartości macie w PCI Latency Timer ? Teoretycznie nie widzę różnicy pomiędzy 32 a 128 ... Sorry - dopiero zauważyłem ze nie ten dział - bardzo proszę o przerzucenie do socket 775. Sorry za pomyłkę ... PROSZĘ ZAMKNĄC TEMAT (SKASOWAĆ) - założę w odpowiednim dziale... Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Krzysiu1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...