TrAvIkK Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Siema :) Tak więc koniec końców, problem z kartą graficzną zakończył się oddaniem laptopa na gwarancję, do serwisu HP'ka. Powrócił po 3 dniach roboczych z wymienioną mobo i fanem na grafice. Wszystko cacy do póki nie próbowałem wczepić 2x 2gb 800 mhz. Przed oddaniem laptopa do serwisu elegancko śmigały, teraz nie bardzo. Mianowicie, w laptopie mam górny i dolni slot, i wygląda to tak: - górny: 512 mb dolni: 2gb działa - górny: 512 mb dolni: 512mb działa - górny: - dolni: 512mb działa - górny: - dolni: 2gb działa - górny: 2gb dolni: 512mb nie działa - górny: 2gb dolni: 2gb nie działa - górny: 2gb dolni: - nie działa Podsumowując: jeżeli do górnego slotu wczepie 512mb - działa, jeżeli 2gb - nie działa. Dodam jeszcze, że zrobili mi totalny clean-up dysku twardego i wrzucili swoje recovery partition. Czy to możliwe, że jest to jakaś blokada? Może update biosa pomoże? Spotkał się już ktoś z czymś takim? Edytowane 18 Stycznia 2009 przez TrAvIkK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...