Skocz do zawartości
przemas22

Problem Z Routerem Asmax Ar 804

Rekomendowane odpowiedzi

W piątek padł mi net Neostrada. Dzwoniłem na infolinie sekretarka mówi , że są kłopoty dobra czekam do dziś. Dzwonie mówią, że u nich już ok. Podłączam modem i chodzi.A na routerze zapalają sie lampki od sieci. A dioda. Adsl zawsze po resecie zawsze zaczeła mrugać i zapalała się. Teraz nie chce zacząć mrugać tym bardziej zapalić się. Robiłem reset z tyłu modemu nic. Czyżby padł jak można jeszcze sprawdzić czy router jest uszkodzony, usługi serwisowe wykonujemy u klientów. działamy na obszarze Wrocławia i okolicznych miejscowości. Zachecamy do zapoznania sie ze szczegółową ofertą naszej firmy, serwis telewizorów LCD, serwis telewizorów kineskopowych, naprawy pogwarancyjne, wymiana części sprowadzanie części na zamówienie. Specjalizujemy się w wykonywaniu domowych napraw odbiorników telewizyjnych różnego typu, począwszy od tradycyjnych telewizorów kineskopowych, a kończywszy na nowoczesnych odbiornikach LCD. Dojazdu do klienta nie wliczamy do kosztów usługi. Dysponujemy nowoczesnym i specjalistycznym sprzętem, dzięki któremu jesteśmy w stanie bezbłędnie wykryć żródło awarii, by potem móc sprawnie
usunąć powstałą usterkę.

Dołączona grafika

Edytowane przez przemas22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi