przemas22 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) W piątek padł mi net Neostrada. Dzwoniłem na infolinie sekretarka mówi , że są kłopoty dobra czekam do dziś. Dzwonie mówią, że u nich już ok. Podłączam modem i chodzi.A na routerze zapalają sie lampki od sieci. A dioda. Adsl zawsze po resecie zawsze zaczeła mrugać i zapalała się. Teraz nie chce zacząć mrugać tym bardziej zapalić się. Robiłem reset z tyłu modemu nic. Czyżby padł jak można jeszcze sprawdzić czy router jest uszkodzony, usługi serwisowe wykonujemy u klientów. działamy na obszarze Wrocławia i okolicznych miejscowości. Zachecamy do zapoznania sie ze szczegółową ofertą naszej firmy, serwis telewizorów LCD, serwis telewizorów kineskopowych, naprawy pogwarancyjne, wymiana części sprowadzanie części na zamówienie. Specjalizujemy się w wykonywaniu domowych napraw odbiorników telewizyjnych różnego typu, począwszy od tradycyjnych telewizorów kineskopowych, a kończywszy na nowoczesnych odbiornikach LCD. Dojazdu do klienta nie wliczamy do kosztów usługi. Dysponujemy nowoczesnym i specjalistycznym sprzętem, dzięki któremu jesteśmy w stanie bezbłędnie wykryć żródło awarii, by potem móc sprawnie usunąć powstałą usterkę. Edytowane 25 Października 2013 przez przemas22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...