Sid Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 "Wykopałem" z piwnicy jarzeniówke (takie co kiedyś w barkach były. Biała, średnica okm 1-1,5 cm długość jakieś 30-40cm. Przy końcach jest jakby trochę "zjarana" więc zakryłoby się. Tylko że ona się grzeje (nie aż tak bardzo (chyba - długo nią nie świeciłem). Chciałem podglądnąć inwerter - doopa - zalany jakimś czarnym goownem. W związku z tym mam pytania: :arrow: Czy nie będzie za gorąco w budzie :?: :arrow: Czy to dobry pomysł :?: :arrow: i w ogóle...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Wystarczy tylko dodać wielką wywieszkę z napisem PROMOCJA i będziesz czuł się jak w hipermarkecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Bedzie spoko, tylko zasilanie? 220V? To kicha. Oklej kolorowa przezroczysta folia i bedziesz mial kolorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 hmmm właśnie o ten inwerter chodzi - jak już mówiłem zalany jest... Ostatecznie można inwerter dać koło listwy zasilającej, a kabelki do budy podprowadzić (2 kabelki dwużyłowe). Tylko czy nie bedzie za ciepło od tego?? Bo się grzeje (nie za dużo - w miejscu gdzie najbardziej sie grzeje jest możo 40 *C)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 jak taka temperatura , to nie warto sie w topchac - bedziesz mial po paru godzinach piekarnik zamiast kompa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja tam wepcham - w końcu w rogu bedzie i buda bedzie schładzać a jak coś to wentylatorek od GPU :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ja mamtaką w budzie 30 cm jest spox zasilanie 220 a jak daje uuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Bedzie ok, tylko tak jak SpiderMAN pisał dobrze by to było pokryć kolorową folią transparentną. Ja sam ma 2 świetlówy uv w budzie, na 220V. Do każdej osobny dławik+starter. I bryka aż miło!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Sid, :D odnoszę wrażenie, że ty tylko kombinujesz :P i TAk trzymać.,,,, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D no wiesz... Pen neon, lcd z kalkulatora itp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Zapraszam do mnie na stronke do galerii tam sa m.in.zdjecia ze swietlowka w roli glownej. Myslalem ze folie kupile za ciemna, ale po zaklejeniu zmienilem zdanie. http://republika.pl/analf01/config/gallery/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...