Skocz do zawartości
Wajcha

STEROWNIKI DIAMONDA POD XP

Rekomendowane odpowiedzi

niestety nic nie ma. Wychodzi na to ze do mojego staruszka juz nic nie dostane. A jak kupowalem ta karte 3 lata temu (ponad) to wszyscy mowili. Wez Diamonad dobra firma. Ehhhhhhh. Ale sluzyl mi wiernie i nie moge powidziec o nim zlego slowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

az tak tepy to ja nie jestem. Moj Viper nie chce dzialac z zadnymi detonatorami. sprawedzalem wszystkie od 40 i kikla wczesniejszych tez. Nic nie dziala

ja mialem v770 ultra i mi dzialal na dentkach od nvidi oczywiscie nei byl wykrywany jako diamond viper tylko jako riva :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi wg nie che zainstalowac sterownikow bo podczas instalacji mowi ze ten sterownik nie pasuje do urzadzenia a jak rozpakowuje do folderu i chce wybrac z listy to sytuacja jest taka sama. Poprostu winda tweirdzi ze nie pasuja do urzadzenia. Żeby było śmieszniej pod WIN98SE (bo mam dwa systemy) instaluja sie i gada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na swoim drugim kompie mam Vipera V550 na rivie TNT i bez problemu chodzi na najnowszych detonatorach.

Kiedys probowalem szukac oryginalnych sterow pod Xp ale niestety nie ma !

A karta nadal jest swietna.

Ostatnio pozyczylem kumplowi na tydzien bo spalil mu sie geforce2mx i mowil ze nie zauwazyl duzej roznicy w wydajnosci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi