krzemian Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam Słyszałem, że w małych firmach można korzystać legalnie z Office'a w wersji Home (czyli teoretycznie także 3-stanowiskowym Office 2007 rozprowadzanym za ~200zł). Wiem na pewno, że można tak robić z Windowsem, ale co do Office'a nie jestem pewien. Jeśli nie, to jaka jest najtańsza alternatywa (mam na myśli zakup produktu Microsoftu, OpenOffice w tym wypadku niestety odpada). Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Nie można. Wersja Small Business kosztuje około 800zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rode Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) http://www.skapiec.pl/site/cat/26/comp/151633 Już od 645 brutto. Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Rode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...