Lubaz Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 mam taki problem : w pasku adresu moge bez problemu uzywac polskie litery i teraz jak wejde na strone np WP to nie moge w polu wyszukaj używać polskich czcionek , a w pasku adresu moge podobnie przy pisaniu tej wiadomosci tez nie moglem uzyc polskich liter ! podobnie jest jak wejde na onet czy inna strone ! mial ktos podobny problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Na pasku explorera: widok->kodowanie->zaznacz automatyczny wybór, jak nie podziała, ustaw ręcznie któryś z podstawowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Sprawdz czy podczas wpisywania tekstu w pole wyszukiwarki lub podczas pisania wiadomosci tak jak ja to teraz robie, a ty wczesniej robiles, nie zmienia Ci sie uklad klawiatury na ANG. Jesli masz ikonke skrutów układu klawiatury kolo zegara (ta z dwoma białymi literkami na niebieskim tle :) )to latwo zaobserwujesz to. Ja tak kiedys mialem z pewna wersja ICQ, zabardzo sie nie wkrecalem w temat i usunolem wszystkie uklady klawiatury pozostawiajac tylko: polska (programisty) - pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubaz Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zmienilem na kodowanie automatyczne i nic sie nie zmienilo. Stalo mi sie cos takiego jak cos zainstalowalem przy logowaniu sie na konto w Banku Slaskim. Zmiana klawiatury tez nic nie daje tzn nie zmienia sie uklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubaz Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 hej pomoz mi ktos bo mnie to denerwuje jak mam cos wyszukac !!!????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 To spróbuj ręcznie ustawiać kodowania na wszystkie po kolei. Coś mi się mgliście przypomina, że miałem taki problem, ale nie pamiętam o co chodziło...może service pack 1 do explorera zapodaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Musisz wejść w IE i na samej gurze jest zakładka "WIDOK" jak rozwiniesz ją to będzie "Kodowanie" przejdź do niego i wybierz "Automatyczny Wybór" jeżeli niezadziała to musisz mieć coś innego przestawione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Musisz wejść w IE i na samej gurze jest zakładka "WIDOK" jak rozwiniesz ją to będzie "Kodowanie" przejdź do niego i wybierz "Automatyczny Wybór" jeżeli niezadziała to musisz mieć coś innego przestawione... A weź no Kolumbie zerknij na drugiego posta od góry 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubaz Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Juz patrzylem na to co bylo wyzej zmienialem i nic to nie dalo. Wlasnie przestawilo sie cos innego ale co !???????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 A próbowałeś/aś service packa do explorera instalować? Może przeinstaluj IE6, jak możesz :roll: ... pomysły mi się kończą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...