neo20020 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam mam taki problem gdy instaluje sterowniki 181.22 vista 32 bity przy wgrywaniu systemu komputer sie zawiesza teraz mam sterowniki 185.20 beta wczym jest problem nigdy tak niemiałem mam karte Galaxy 9600GSO prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 znajac zycie wiesza Ci sie przez stetownik "fizyka" , zabij proces albo wywal to z paczki i jedziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Albo karta przełącza mu sygnał video na wyjście TV, sam się z tym wożę przy każdorazowej instalacji nowych sterowników. Niech podłączy TV i sprawdzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...