qtch Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 siema, dzisiaj kupile koledze takiego antka, i po podlaczeniu zrobil sie brazowy, pod spodem, dokladnie na ksztalt jadra. czy to moze byc wada fabryczna ??? czy uznaja mi to w actionie ??? pomozcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ojjjjjjjjjjjjjjj niestety nie jest to spalenie z winy użytkownika sprzedawca byćmoze ci to przyjmie ale warunkowo i watpie zeby to uznali powaznie juz nie takie odnrzucali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 A sprubuj tą brązową spalenizne czymś wyczyścić, moze pomoze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 wlasnie problem w tym ze niezabardzo mozna jak to wyczyscic bo to jest jednak spalenizna a po drugie caly procek jest ze tak pow9iem wykrzywiony i wogule wiec ale zawsze mozesz sprobowwac nic za to nei zaplacisz a i tak z procka nie masz juz nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Raczej ci nie uznają, ale powinieneś iść i próbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Sprobuj...ja kiedys ukruszylem jadro na swoim Durku 1300, przyjeli go warunkowo wyslali do swojego dostawcy...i reklamacja zostala rozpatrzona pozytywnie :) . Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 to nie ja go spalilem, tylko kolaga ze swoim kumplem, ale narazie proc poszedl do ojca tego typa i moze znajdzie sie w kompie gminy :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...