Dj_Set Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mam pytanie do zestawu karty dzwiękowej został dołaczony pilot no i fajnie ale chciałbym ustawić sobie tak zeby sterowac z poziomu pilota np winampa ale nie moge mimo ze pilot ma takie opcje play, stop itp pytałem producenta o takie oprogramowanie do pilota on powiedział mi ze poza wywołaniem opcji karty i zmiany głośnosci nie moge nic bo oprogramowania nie ma takiego zebym mógł winampa sterowac wiec nie wiem komu wierzyc w sumie kurde skoro pilot takie cos ma to powinno sie jakos dac czy moze polecacie jakis program do tego czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Może któryś z tych programów pomoże - K L I K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 mało który da mi sie sciagnac :( jak juz sciagam nie moge nic zaprogramowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...