zajchow Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Dostałem dzisiaj paczke z zasilaczem Seasonic S12 SS-500HT, i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że po zamontowaniu wyleciało z niego takie cos :angry: Patrzyłem na kilkadziesiąt fotek bebechów tej zasiłki i nigdzie czegos takiego nie zauważyłem, co to wogóle jest i czy moze jakos wpłynąc na dalszą prace zasiłki?, no i co radzicie, odesłac na gw, rozkręcac i próbowac lutowac samemu czy po prostu olać to? Dodam, że napiecia sa w normie, i poza brakiem odczytów prędkosci wiatraka wszystko jest w porządku. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. Edytowane 19 Stycznia 2009 przez zajchow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Może to gratis? :) Jeśli chodzi i napięcia są w porządku myślę, że nie ma co panikować. Zepsuje się to go odeślesz na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajchow Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 W tym własnie problem, te zasiłki mozna wyrwac po 120-150zł na allegro, sa nieuzywane ale niestety z 7 dniową gwarancją wiec musze sie szybko decydowac co z tym zrobic ;). Wiecej takich gratisów nie chce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 a widziales zeby to wylecialo z zasilacza? jak ni to bym sobie odpuscil... moze przez przypadek wlecialo do paczki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajchow Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Leżało między grillem, a wentylem :lol2:, w każdym razie czegos takiego nie widziałem jeszcze w zadnym zasilaczu. Potestuje go jeszcze ze 3 dni 24/7 i jak bedzie wszystko ok, to chyba naprawde nie bede sie tym przejmował bo i tak nic lepszego w tej cenie nie ma. Hehe, do czego to doszło, sprzedawcy sami dorzucają gratisy ;) nic tylko kupowac :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 kupiłeś ponaprawczą zasiłkę z allegro - ot co! cena odpowiednia do jakości. - czyli nie taka zła;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...