Kotan Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 na wstępie powiem ze szukalem odpowiedzi ale nie widzialem ... wiec dla tego pisze.... czy do WC używacie markowych węzy polecanych w sklepach z akcesoriami czy moze wolicie tansze odpowiedniki np. ze sklepu akwarystycznego ( wazne zeby byl gruby i dobrze sie trzymał na króćcach ) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 tygon feser polix reszte :google: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 To zależy. Do wc o budżecie 350zł nie warto kupować węża jak tygon po 30zł/metr. Ale do takiego high-endowe jak najbardziej polecam. Możliwości układania tygona są naprawdę duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Do większości zastosowań wystarczy Innowatek, dobrze się układa i jest w miarę tani... Nie warto pchać się w tanie węże jak to COŚ bo jest lipa, chyba, że na prosty odcinek. Ostatnio się tak naciąłem :oops: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Bo nie czytałeś opisu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Bo nie czytałeś opisu.... Czytałem ;) Umówmy się, że ten opis jest ... trochę zbyt optymistyczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Innovatek jak najbardziej polecam, używam obecnie 8/10, ale planuje przesiadkę na Feser Tube 10/13 Clear UV :) Co do węży to preferuje markowe, dedykowane do WC. Edytowane 19 Stycznia 2009 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Czytałem icon_wink2.gif Umówmy się, że ten opis jest ... trochę zbyt optymistyczny icon_wink2.gif http://www.pc-tuning.pl/index.php?artykul=28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Witam ostatnio zakupilelem wlasnie taki waz http://www.cooling.pl/dangerden-tube-by-fe...ukt,551118.html i powiem tyle ze mymiatacz z niego w uv fajna poswiata niebieska w polaczeniu z Feser One acid green ogolnie godny konkurent tygona Edytowane 20 Stycznia 2009 przez Tachion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 [...]Nie warto pchać się w tanie węże[...]Mhm, "ta zara no napewno". O Polixie chyba szanowny pan nie słyszał. Wąż kosztujący 1,5zł/mb który jest nieporównywalnie lepszy od Inno. Tyle z mojej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhell Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 a gdzie taki polix można kupić na metry? bo znalazlem tylko 20 m szpule :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Sklepy motoryzacyjne. Szpula 20m wychodzi bardzo tanio więc ja bym rozważył jej kupno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhell Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) hm nigdy nie widziałem takiego :o jedynie znalazłem w hurtowni, jutro skocze do motoryzacyjnego może akurat będą mieli:) powiedziec poprostu polix 10mm ? czy są jakieś jego odmiany? znalazlem takie coś: http://www.polix.com.pl/katalog.php które z nich wybrać? Edytowane 24 Stycznia 2009 przez maxhell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 znalazlem takie coś: http://www.polix.com.pl/katalog.php które z nich wybrać? Na moje oko ktorys z "wezy jednowarstwowych ogolnego przeznaczenia". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...