Felek458 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam. Już po raz kolejny na forum piszę w sprawach z "psującymi się" częściami od komputera. Otóż rano, chciałem sformatować dysk twardy, z powodu strasznie niskiej wydajności. Odpaliłem płytkę z Windowsem XP SP2, sformatowałem dysk. Po restarcie komputera zacząłem instalację systemu. Doszedłem do momentu wyboru partycji, a następnie w czasie instalacji wyskoczył problem z przeniesieniem jakiegoś pliku na dysk. Komunikat nakazywał, abym ponownie rozpocząć proces instalacji, z tymże na innej partycji. Po wciśnięciu klawisza F3, po raz któryś z kolei zaczęła ładować mi się płytka z Winem. Ładowało składniki, pytało o sterowniki. I nagle bum, czarny ekran. I tu pojawia się pytanie: czy zepsuł mi się dysk? Nie mogę nic zrobić. Nie jest to problem z płytką, gdyż pożyczałem system także od kolegi i problem się powtarza. Nie wiem co zrobić. Liczę na waszą pomoc. Jeżeli coś zagmatwałem proszę pisać. Pozdrawiam, Felek P.S. Dodam, że na tym czarnym ekranie miga mi znak "_". Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...