Maniakalny Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 zakupiłem w cooling.pl dwa mocowania do reza a'la otank - EK holder i okazało się ze jest za luźny, rez sie poprostu zsuwa (poza tym wyglada troche inaczej niz ten np u malika) jakto u was wyglada? rezik ma takie same wymairy co fabryczny o-tank czy EK RES mam poprostu wadliwe egzemplarze czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 mam to samo, Malik moze załapał sie na jakąś starsza edyscje jeszcae :) ja ogolnie poradzilem sobie w ten sposob ze kawaleczek gumy z weza wsadzam miedzy rez a zacisk i jest elegancko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja mam pierwsza rewizje i temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPw Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 zakupiłem w cooling.pl dwa mocowania do reza a'la otank - EK holder i okazało się ze jest za luźny, rez sie poprostu zsuwa (poza tym wyglada troche inaczej niz ten np u malika) jakto u was wyglada? rezik ma takie same wymairy co fabryczny o-tank czy EK RES mam poprostu wadliwe egzemplarze czy jak? U mnie to samo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) co to [ciach!]a jest :lol:, kupuje rzecz za słone talary i badziewie dostaje?. specjalnie zamowilem bo nie chciało mi sie robić samemu, da sie to reklamowac czy jak? Edytowane 20 Stycznia 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 co to [ciach!]a jest :lol:, kupuje rzecz za słone talary i badziewie dostaje?. specjalnie zamowilem bo nie chciało mi sie robić samemu, da sie to reklamowac czy jak?Kupiłem wczoraj z ciekawości dwie sztuki w cooling.pl i powiedzieli, żeby w razie czego podłożyć coś między uchwyty a rez :lol: W każdym razie uchwyty trzymają solidnie, podobnie jak te które kiedyś sprowadziłem sobie z EK. Może jakiś niefart miałeś i tyle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...