Skocz do zawartości
Maniakalny

Ek Holder - Za Luźny ?

Rekomendowane odpowiedzi

zakupiłem w cooling.pl dwa mocowania do reza a'la otank - EK holder i okazało się ze jest za luźny, rez sie poprostu zsuwa (poza tym wyglada troche inaczej niz ten np u malika)

jakto u was wyglada?

Dołączona grafika

rezik ma takie same wymairy co fabryczny o-tank czy EK RES

mam poprostu wadliwe egzemplarze czy jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakupiłem w cooling.pl dwa mocowania do reza a'la otank - EK holder i okazało się ze jest za luźny, rez sie poprostu zsuwa (poza tym wyglada troche inaczej niz ten np u malika)

jakto u was wyglada?

rezik ma takie same wymairy co fabryczny o-tank czy EK RES

mam poprostu wadliwe egzemplarze czy jak?

U mnie to samo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to [ciach!]a jest :lol:, kupuje rzecz za słone talary i badziewie dostaje?. specjalnie zamowilem bo nie chciało mi sie robić samemu, da sie to reklamowac czy jak?

Edytowane przez Maniakalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to [ciach!]a jest :lol:, kupuje rzecz za słone talary i badziewie dostaje?. specjalnie zamowilem bo nie chciało mi sie robić samemu, da sie to reklamowac czy jak?

Kupiłem wczoraj z ciekawości dwie sztuki w cooling.pl i powiedzieli, żeby w razie czego podłożyć coś między uchwyty a rez :lol:

W każdym razie uchwyty trzymają solidnie, podobnie jak te które kiedyś sprowadziłem sobie z EK. Może jakiś niefart miałeś i tyle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi