matwiej Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mam problem z płytą główną Abit kv8 pro / kv8 pro-3rd. Nie wykrywa mi karty sieciowej wydaje mi się że problem tkwi w braku sterowników do płyty owej płyty głównej. Sam szukałem ale nie znalazłem był bym wdzięczny aby ktoś podał mi link do nich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jest różnica w " nie wykrywa" a "wykrywa ale trzeba sterów". Więc jak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwiej Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Jest różnica w " nie wykrywa" a "wykrywa ale trzeba sterów". Więc jak jest? Nie wykrywa Chodzi o to że nie wykrywa tej karty sieciowej z powodu braku sterowników do płyty głównej (tak mi sie przynajmniej wydaje) ponieważ nie są one zainstalowane a to dlatego że nie potrafię znaleźć na necie tych sterowników :) Edytowane 20 Stycznia 2009 przez matwiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...