WTKSE Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 witam, jak w temacie, posiadam dysk recovery z xp he, który pozostał mi po trwale uszkodzonym lapku marki asus. I tu mam pytanie: zastanawiam się nad kupnem laptopa marki dell , bez systemu, czy instalujac ów xp dalej będe miał licencję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 witam, jak w temacie, posiadam dysk recovery z xp he, który pozostał mi po trwale uszkodzonym lapku marki asus. I tu mam pytanie: zastanawiam się nad kupnem laptopa marki dell , bez systemu, czy instalujac ów xp dalej będe miał licencję? Zainstalujesz, zaktualizujesz... ale legalnie nie będzie bo zgaduje że to OEM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WTKSE Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 hmmm, chyba OEM, sys był załaczony do asusa ....więc nie ma szans?, jesli zakupiłbym lapa firmy asus-to natenczas bedzie legalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 hmmm, chyba OEM, sys był załaczony do asusa ....więc nie ma szans?, jesli zakupiłbym lapa firmy asus-to natenczas bedzie legalnie? OEM zainstalowany jest już uwiązany dokładnie do jednego kompa, sorry winetu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WTKSE Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 pitty. zapodam sobie gentoo ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...